Nazilli’de yaşayan Tavaslılar, Nazilli Tavaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin geleneksel iftar yemeğinden buluştu. Etiler Et Mangal’da birlik, beraberlik ve tanışma için düzenlenen iftar yemeğine Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, Nazilli MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti Nazilli Gençlik Kolları Başkanı Furkan Eftal Kırlıoğlu, Nazilli Akbank Şube Müdürü Abdullah Ulu, Dernek Başkanı Mehmet Karaotçu ile çok sayıda Tavaslı katıldı.

“KAYNAŞMA ADINA GÜZEL BİR ETKİNLİK”

Birlik, beraberlik adına güzel bir etkinliğe imza atıldığını dile getiren Tavas Belediye Başkan Yardımcısı Osman Hıra, “Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Nazilli Tavaslılar Derneği’nin iftar etkinliğine katıldık. Başkanımıza vekaleten ben katıldım. Bu vesileyle bu bölgedeki Tavaslılar bir araya geliyor. Tabi iftar yemeği bahane, daha çok bir araya gelinmesinde fayda var. Birlik beraberlik adına ve yeni gelen arkadaşların kaynaşması adına güzel bir etkinlik” ifadelerini kullandı.

“KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İftara katılan herkese teşekkür eden Nazilli Tavaslılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Karaotçu, "Amacımız Tavaslılar olarak birlik, beraberlik ve dayanışmamızı bir arada tutmak. İftar yemekleri kültürümüzün ayrılmaz parçasıdır. Biz de dernek kültürümüzü yaşatmaya çalışıyoruz. Bu faaliyette bana destek veren yönetim kurulu üyelerime teşekkür ederim. Senelerdir iftarlarımızda bizleri yalnız bırakmayan Tavas Belediye Başkanı adına Osman Hıra’ya teşekkürü bir borç bilirim" dedi.