Aydın'ın 2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuşması ile birlikte beldeden mahalleye dönüşen Acarlar'a, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, büyük önem verdiğini ortaya koydu. Kaya, mazbatasını almasının ardından ilk ziyaretini, seçilmesinde büyük pay sahibi olan Acarlar Mahallesi'ne yapmıştı. Acarlar'ın sorunsuz bir mahalle haline gelmesini isteyen Kaya, mahallede görev yapan belediye personelinin tamamını da Muhtar Kemal Karabulut'un emrine verdi.

"EN İYİ ŞEKİLDE HİZMET EDECEĞİZ"

Karabulut'un belediye başkanı gibi çalışmaya başladığını dile getiren İncirliova Belediye Başkanı İYİ Parti'li Aytekin Kaya, "Bütün yetkiyi Acarlar'da muhtara verdim. O mahallemizde görev yapan personeli çağırdım, 'Muhtar ne istiyorsa, anında yapacaksın, bu mahallemizden olumsuz telefon almayacağım' dedim" ifadelerini kullandı. Kaya, görev süresi içinde Acarlar ve ilçenin diğer mahallelerine en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

"HİZMET ETMEMİZİ KOLAYLAŞTIRDI"

Acarlar'ın nüfusunun yaklaşık 14 bin kişi olduğunu belirten Muhtar Kemal Karabulut da, "Acarlar halkına hizmet için göreve seçildik. Başkanımız Sayın Aytekin Kaya'nın muhtarlığımıza verdiği yetki, hizmet etmemizi kolaylaştırdı. Mahallemizin sorunlarını, yavaş yavaş çözmeye başladık. Halkımızın huzuru ve mutluluğu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Bize verdiği destekten ve iyi niyetinden dolayı Başkanımız Aytekin Kaya'ya çok teşekkür ediyorum" dedi.