MHP Nazilli Kadın Kolları, Belediye Meydanı’nda aşure hayrı gerçekleştirdi. Aşure hayrına Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, MHP Nazilli İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, MHP Nazilli Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri, bazı meslek odalarının başkanları ve partililer katıldı. Etkinlik sırasında dua edildi. Nazilli Manavlar ve Pazarcılar Odası Başkanı Kemal Cansız, Belediye Başkanı Haluk Alıcık’a kendi eliyle aşure yedirdi.

BİRLİK MESAJLARI VERİLDİ

Etkinlikte konuşan Başkan Alıcık, “Muharrem ayı sevgi ve hoşgörünün birlikte yaşandığı aylardan biri. MHP Kadın Kollarımızın düzenlediği aşure hayrında beraberiz. İki gün önce de Nazilli Belediyesi olarak biz yapmıştık. Allah kabul etsin. İnşallah birlik beraberliğimiz daha da güçlensin. Diyoruz ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti her zaman var olacak. Bu memleketin evlatları olarak her zaman dua ve hayırlarımızı yapacağız” dedi. 
  Nazilli MHP Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu da, “Birlik beraberliğimiz hiç bozulmasın. Allah hayrımızı kabul etsin” diye konuştu.