İlçe Teşkilatı'nda milletvekilleri ve Çankır'ı, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve ilçe yöneticileri, Belediye Meclis üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Kübra Kırmızıgül ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Sosyal Kılıç ve yönetimi ile partililer karşıladı.

"AYDIN'DA BİRİNCİ PARTİ OLACAĞIZ"

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, ziyarette yaptığı konuşmada, "Çine ilçemizde daha önce kazandığımız belediyeyi koruyacağız. Daha önce kaybettiğimiz belediyeleri kazanıp mevcut belediyelerimizi ise koruyacağız. Aydın'da 31 Mart'ta birinci parti olacağız" dedi.

"YEREL SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ"

Cumhuriyet Halk Partisi Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ise, "24 Haziran seçimlerinde emekleriniz ve çalışmalarınızdan dolayı Çine İlçe Teşkilatı'mıza, Belediye Meclis üyelerimize, Kadın Kolları, Gençlik Kolları ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Türkiye'de demokrasi yok, tek adam rejimi var. Demokrasiyi kurmak için de mücadele sürecinde en önemli alan sandık. Yok olan demokrasiyi inşa etmenin yolu da yine sandıktan geçiyor. O yüzden önümüzdeki 31 mart 2019 yerel seçimleri çok önemli. Çine ilçe örgütümüz bizim çalışkan ve dinamik bir örgütümüz. Çine bu birikimi yeni elde etmedi. Uzun zaman biz Çine'de belediyeyi alamazken, Çine örgütümüzün birikimi ve dayanışması sayesinde taşları yavaş yavaş üzerine koyarak bugünkü noktaya geldik. 3 dönem Osman Aydın Başkanımız ve sonrasında 2 dönem Salih Başkan ile üst üstte Çine'de önemli hizmetler yaptık. Geçen seçimde buna bir yenisi eklendi. Aydın'da Büyükşehir Belediyesini kazandık. Büyükşehir Belediyesi'nin imkanlarıyla Çine Belediyesi'nin imkanlarını bir araya getirdik, örgütün özverisi ve  çalışmasıyla çok iyi bir hizmet dönemini geçirdik daha iyisini yapacağız" ifadelerini kullandı.  

"BİZ HER ZAMAN KENDİMİZLE YARIŞIYORUZ"

"Yaptıklarımız başkaları için yeterli olabilir ama bizim için değil. Biz her zaman kendimiz ile yarışıyoruz. Kendi hizmetimizin daha iyisini yapmak üzere hazırlanacağız" diyen Tezcan, şunları kaydetti: "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu dün Ankara'daki toplantıda yerel yönetim  vizyonunu açıkladı. Yeni dönemle ilgili hedefleri koyduk. Türkiye'nin her yerinde yerel yönetimlerde bir yeni anlayışla 30 yıl sonra Türkiye'de tekrar 89 ruhunu canlandıracağız. Yıl 2019. 1989'da Türkiye'de demokrasinin inşası sürecinde Cumhuriyet Halk Partisi kapalıydı. Sosyal Demokrat Halkçı Parti vardı. Türkiye'nin 3'te 2'sinde sosyal demokrat Belediye Başkanları yerel yönetimleri almıştı. Türkiye'de bütün büyükşehirleri, 3 büyükşehir başta olmak üzere neredeyse tamamını sosyal demokrat belediye başkanları almışlardı ve yerel hizmetlerin, halkla birlikte kaynak yaratan üretken, katılımcı belediyeciliğin en iyi örnekleri o belediyeler tarafından hayata geçirilmişti. Bugün Belediyecilik hizmetlerinde neye bakarsanız bakın ulaşım, altyapı, sosyal hizmetler, tanzim satış mağazaları, tüketiciye ucuz ve kaliteli gıdanın ulaştırılması, yoksullara yardım edilmesi, yoksulluğun ortadan kaldırılacağı sosyal projelerin tamamı sosyal demokrat belediyecilik anlayışının ürünleridir. Bu örnekleri ilk o belediyelerimiz verdiler, bundan sonra da aynı şekilde devam edeceğiz. 'Derman Belediyeciliği' diyoruz. Yeni dönem belediyecilikte slogan derman belediyeciliği. Üstümüze vazife olmayan iş yok diye çıkıyoruz yola, kimin derdi varsa derman olacağız, problem üreten ve yaratan belediyecilik değil, problemleri çözen bir yerel yönetim anlayışıyla bugüne kadar vermiş olduğumuz hizmetleri katlayarak önümüzdeki dönem de devam ettireceğiz. Yerel siyasette en geniş kesimlerin ittifakını sağlayacağız. Bugün Bahçeli'nin ve Erdoğan'ın yapmaya çalıştığı gibi genel siyasette oluşan kutuplaşmayı yerele taşımayacağız."