Daniş İnşaat ortaklarından Alaattin Doğan, “Bu projemizde müşterilerimize otel konforunda yeni yaşam alanları oluşturduk” dedi. Başta Rusya olmak üzere yurt içinde de inşaat sektöründe birçok faaliyet yürüten ve 7 yıldır Didim’de 6 proje gerçekleştiren Daniş İnşaat, “Beklediğiniz an geldi; Rainbow sizlerle buluşuyor” sloganıyla Altınkum Yalı Caddesi üzerinde gerçekleştirdiği “Daniş Rainbow” projesinin lansmanını gerçekleştirdi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Demircioğlu, Didim Ticaret Odası Başkan Yardımcıları Hikmet Atilla ve Ebu Bekir Apaydın, Didim Cemevi Dernek Başkanı Hüseyin İlhan ile Didim’deki emlak ve inşaat sektörü temsilcileri tanıtıma yoğun ilgi gösterdi

. “7 YILDA KALİTEMİZ SATIŞLARIMIZDAN BELLİ”

Lansman tanıtımı kapsamında konsept olarak sunulan daire konuklara tanıtıldı. Daniş İnşaat ortaklarından Alaattin Doğan, lansman tanıtımında ilk olarak firmalarını tanıtarak, “Didim’de 7 yıldır inşaat yapıyoruz. 6. projemizi tamamlayacağız. Şu ana kadar bizi tercihler satışlarımızdan belli, 2 yıldan bu yana 130 daire satılmış, işçilik ve ilgiden memnunlar. Ayrıca 16 villa satışı da yaptık. 7 projede 130 daire satılmış ve müşteriler hakkını verdiklerinden dolayı yeniden tercih ediliyor. Bu da güvenin simgesi. Daniş İnşaat’ın yurt dışında gerek kendisinin, gerekse ortaklar anlamında Rusya’da inşaatları mevcut, 15 yıldır sürüyor. Rusya’da başladık inşaata sonra Çorum’da da sürüyor. Müşteri potansiyeli olarak da Türkiye’de yaşayan insanlar önceliğimiz, sonrasında Avrupa tercihimiz” diye konuştu.

“OTEL KONFORUNDA KALİTELİ YAŞAMLAR”

Didim’de denize sıfır olarak 2 blok halinde yapımı tamamlanmak üzere olan “Daniş Rainbow” projesini tanıtan Doğan, “Yeni binalarımızda otopark ve klima sistemi var merkezi olarak ısıtma ve soğutma şekilde; hamam, sauna, fitnes salonları mevcut. Bu projede daha titiz ve ayrıntılı bir işçilik gerçekleştirdik. İnşaata 7 ay oldu başlayalı, Şubat ayında bitirmiş olacağız. Denize sıfır, 2 blok halinde çatıda güneş enerji panelleri düşünüyoruz. Altyapısı hazır; toplamda 79 dairesi mevcut; 1+1 20 tane; 2+1 40 tane; 3+1 15 adet ve ayrıca 4+1 4 adet mevcut ve satışa sunulacak. Bu projemizde fankui sistemi mevcut; klimalar gizli tek motorla daire tipi; otel sistemi gibi çalışıyor. Klimalar gazla değil suyla çalışıyor, kalite farkı var. Turizm haricinde inşaat turizmi ve buna kalite getiriyor. Onun da başında bu tür inşaatlara örnek olacak. Ayın 1’inden sonra fiyatlarımızı belirleyeceğiz. Didim’i tercih eden potansiyel müşteriler Didim’in fiyatlarının son zamanlarda arttığından şikayet ediyor ama Daniş İnşaat evin ve projenin yapıldığı yere göre evler tam rayicinde. Bizler her zaman kalite güven ve modernizasyonu ön planda tutuyoruz. Müşterilerimizin tercihleri de bizler için önemli. Bu projemizle Didim’e örnek olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.