Yeni Teknik Direktör Yavuz İncedal ile anlaşılmasının ardından transfer yasağı konusunda yoğun mesai harcayan Aydınspor 1923 yönetimi, alacaklı futbolcularla görüşerek, bir kısmının da alacaklarını ödeyerek yüzde 70’lik bir kısmı geride bıraktı.

"TOPLU İMZA TÖRENİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Önümüzdeki hafta sonunda deplasmanda Şanlıurfa ekibi Karaköprü Belediyespor maçı öncesinde transfer yasağının kaldırılıp yeni futbolcularla sözleşme imzalanacağını ifade eden Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hidayet Türen, "Tüm ekibimizle UÇK konusunda yoğun mesai harcıyoruz. Gece gündüz demeden çalışıyoruz. Bu hafta transfer yasağını kaldırarak yeni haftada böyle bir sorunumuz olmayacak. Yeni transferlerimiz var. Şu an için 5 oyuncumuzun transferi hazır. Transfer yasağı konusunda sorunun yüzde 60-70’i halledildi. Tamamen transfer yasağını kaldırdığımızda bu oyuncularla sözleşme imzalayacağız. Yeni haftada toplu bir imza töreni yapmayı düşünüyoruz" diye konuştu.

5 OYUNCU HAZIR

Transfer konusunda yasağın kaldırılmasının ardından 5 futbolcu ile sözleşme yapacak olan Aydınspor 1923, Tirespor 1922’den sağbek Ramazan Karaca, Çanakkale Dardanelspor’dan ön libero Uğur Çelik, Kartalspor’dan merkez orta saha Yasin Şahan, Bergama Belediyespor’dan orta saha Osman Berk Kınlı ve kendi oyuncusu stoper İsmail Hacıhafızoğlu’nu resmen renklerine bağlayacak.