Sümer Park Rekreasyon Alanı içerisinde bulunan Şehit Akın Kurtoğlu Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına, Kaymakam Küçük'ün yanı sıra, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Cem Saklıca, Nazilli Jandarma Komutanı J. Yüzbaşı Hakdan Öztürk, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, İYİ Parti İlçe Başkanı Durmuş Kural, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Mutlu, Nazilli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, Nazilli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Jale Keskin, Muharip Gaziler Derneği Nazilli Şube Başkanı Hasan Karataş, daire müdürleri, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı. İftar yemeği sonrasında protokol konuşmaları yapıldı. Son olarak Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu'nun yemek duası yaptırmasının ardından iftar programı son buldu.

“BİR ARADA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, programda yaptığı konuşmada, "Bizim her zaman için minnet duyduğumuz, kendimizi borçlu hissettiğimiz şehitlerimizin manevi mirasçıları olan sizleri ve değerli gazilerimizi burada ağırlamaktan ve birlikte olmaktan büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bu toprakların değeri, vermiş olduğumuz şehitler sayesinde gün geçtikçe daha da artıyor. Şehitlerimiz, bizim gücümüzü ve direncimizi daha da arttırıyor. Bu ülkeye hainlik yapmaya çalışanlara karşı dik duracağız, birlik ve beraberlik içinde olacağız ve gereken cevabı vereceğiz. Bu tür olaylar bizim için bir sakal tıraşı gibidir. Bizi yok etmez. Aksine kestikçe de daha güçlü olarak yarınlara çıkartacaktır. Biz de görüş ayrılıklarımızı bir tarafa bırakıp toplumun birliği ve dirliği için bir arada olamaya devam edeceğiz. Düşüncelerimizde mutlaka zaman zaman farklılıklarımız olacaktır. Ama asla hainlere, karaktersizlere ve kalleşlere bu ülkeyi yar etmeyeceğiz ve fırsat vermeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

"HEPİNİZE

TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Kaymakam Küçük, sözlerini şöyle sürdürdü: "Devletimiz, onların hayatını idame ettirebilmesi için şehitlerimizin acılarının bir nebze olsun hafifletilebilmesi için elinden gelen bütün gayreti göstermeye devam ediyor. Bundan sonra da bunun devam edeceğinin inancı ve kararlılığını her yerde görüyoruz. Bu vesileyle de olsa burada bir arada olduğumuz için ve burada olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum."

“ALLAH SİZLERDEN RAZI OLSUN”

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da, “Birlik beraberlik ayı olan Ramazan ayının bu güzel gününde bizleri bir araya getiren Kaymakamımıza bir gazi yakını olarak, bir şehit yakını olarak, gösterdikleri bu hassasiyetten dolayı çok teşekkür ederim. Allah sizlerden razı olsun. Bugün buralarda yaşıyorsak sizlerin evlatları sayesinde rahat bir şekilde bu topraklara basabiliyoruz” dedi.

ŞEHİT AİLELERİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ

Nazilli Şehit Aileleri Deneği Başkanı Jale Keskin, “Bu güzel iftar programına teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu güzel iftar programında bizleri bir arada toplayan Nazilli Kaymakamımıza, Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüze ve büyük emek sarf eden herkese ailelerim adına teşekkür ediyorum. 11 ayın sultanı Ramazan’da gönülleriniz huzurlu, sofranız bereketli olsun” şeklinde konuştu.

Haber Videosu