STAT:

Adnan Menderes

HAKEMLER:

Onur Bilgin x, Mustafa Çavuş x, Hamdi Tontu x

AYDINSPOR 1923:

Timur x, Ramazan x (63 Hasan), Ceyhun x, İsmail x, Osman Berk x, Mesut x (77 Tuncay Kılıç), Habib x, Serkan x, Ömer x, Mikail x, Yusuf Yıldırım x (46 Tuncay Öndel x)

SULTANBEYLİ BLD:

Hasan x, Hakan Akbaş xx, Dursun x (85 Serkan), Anıl x, Hakan Akman x (71 Hayrullah), Umut x (75 Salih), Mehmet Ali x, Fatih x, Göksel x, Gökhan x, Safa Ali x

SARI KARTLAR:

Ramazan, Osman Berk, Ceyhun, Serkan, Mikail (Aydınspor 1923) Safa Ali (Sultanbeyli Bld)

GOLLER:

 38 Hakan Akbaş, 55 (P) Umut (Sultanbeyli Bld) TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, 15. hafta karşılaşmasında evinde İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’u konuk etti. Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmada Aydınspor 1923, rakibine 2-0’lık skorla mağlup oldu. 
  Son 4 haftadır beraberlik serisini bu maçta mağlubiyetle bozan Aydınspor 1923’te sarı kart sınırında bulunan futbolcuların da cezalı duruma düşmesi, Efe’yi büyük sıkıntıya soktu. Aydınspor 1923 bu mağlubiyetle 15 puanda kaldı ve 14. sırada yer aldı. Konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor ise puanını 21’e yükselterek play-off yolunda önemli bir galibiyet elde etti.  

MAÇTAN NOTLAR: 

*Adnan Menderes Stadı’nda oynanan karşılaşmayı yaklaşık bin kadar seyirci izledi. İstanbul temsilcisi Sultanbeyli Belediyespor’lu 40 kadar taraftarlar da deplasman tribününde yerini aldı. 
  *Protokol tribününde Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Özgür Kızıl ve yönetiminin yanı sıra, Efeler Belediye Başkanı Mesut Özakcan, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülken, karşılaşma öncesinde hazır bulundu. Devre arasında ise AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş da karşılaşmayı izlemek için protokol tribününde yerini aldı.  

MAÇTAN DAKİKALAR: 

2’de karşılaşmaya hızlı başlayan Aydınspor 1923'ün geliştirdiği tehlikeli atakta ceza sahası içinde topla buluşan Habib’in sert şutu direkten döndü. 
  7’de bu kez konuk ekip etkili geldi. Ceza sahası içine sağdan paralel yapılan ortada kimse topa dokunamadı. Arka direkte Hakan Akman’ın ilk şutunu kaleci Timur kurtardı. Timur, daha sonra Gökhan’ın vuruşunu da kontrol etti. 
  9’da Aydınspor 1923 sağdan etkili geldi. Ramazan’ın pasında topla buluşan Mesut’un ortasında ceza sahası içinde kimse dokunmadı, savunma güçlükle uzaklaştırdı. 
  11’de soldan gelişen atakta Serkan uzun süre topu son çizgiye kadar sürdü. Sultanbeyli’li Hakan Akbaş kontrol edemediği topu çizgi dışından çevirdi. Maçın yan hakemi Mustafa Çavuş doğru karar olan korneri verdi. Ancak maçın hakemi ısrarla aut kararından dönmedi ve konuk ekip aut kullandı.
  17’de soldan Yusuf’un nefis ortasında ceza sahası içinde Mesut müsait pozisyonda kafayla kalecinin kucağına vurdu. 
  38’de Sultanbeyli Belediyespor, serbest vuruş kazandı. Dursun’un ceza sahası içine yaptığı ortada kafayı vuran Hakan Akbaş’ın vuruşunu havada kontrol eden kaleci Timur yere düşünce topu elinden kaçırdı, top çizgiyi geçti ve hakem golü verdi: 0-1.
  Karşılaşmanın ilk yarısı konuk ekip Sultanbeyli Belediyespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. 
  55’te ceza sahası içinde Ceyhun’un müdahalesiyle Anıl yerde kaldı. Hakem Onur Bingöl, penaltı kararı verdi. Topun başına geçen Umut topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu. 
  60’da Aydınspor 1923’de Mesut’un serbest vuruştan ortasında topa iyi yükselen İsmail’in kafa vuruşu az farkla yandan auta gitti. 
  Karşılaşmada başka gol sesi çıkmadı ve Aydınspor 1923 kendi evinde Sultanbeyli Belediyespor'a 2-0'lık skorla mağlup oldu.