Play-Out maçında Karpuzlu Belediyespor’a 2-0’lık skorla yenilerek Bölgesel Amatör Lig’den (BAL) Süper Amatör Lig’e düşen Aydınspor 1923’te camia adeta şok yaşıyor. Şampiyonluk hedefiyle başlanan sezonda küme düşmesinin üzüntüsünü yaşayan siyah beyazlılarda, Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hüsamettin Artan önemli açıklamalarda bulundu.

"YALNIZ BIRAKILDIK"

Küme düştükleri için taraftar ve camiadan özür dileyen Başkan Artan, “Biz Aydınspor 1923’ün başarısı için gece-gündüz çalıştık. Şehrimizin markası olan Aydınspor 1923 için neler yaptığımı herkes bilir. Ama biz süreçte yalnız bırakıldık. Ne yazık ki bu kent bize sahip çıkmadı ve destek vermedi. Bir şehir hak ettiği yerde olur, Aydınspor 1923 de hak ettiği yerdedir” diye konuştu.

KONGRE YİNE YAPILAMADI

Öte yandan Karpuzlu Belediyespor maçının ardından yapılması planlanan olağan genel kurul, delege ve üyelerinin katılım göstermemesinden dolayı yapılamadı. Böylelikle genel kurul bir haftada ikinci kez ertelenmiş oldu. Kongrenin 15 gün içerisinde yapılacağını kaydeden Başkan Artan, aday olup olmayacağı ile ilgili kararını henüz vermediğini açıkladı.