Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, Efeler İlçe Başkanı Polat Bora Mersin ile birlikte Eğitim ve Bilim İşgörenleri Sendikası (Eğitim-İş) Aydın Şubesi'ni ziyaret etti. Şube Başkanı Remzi Çomakçı ve yönetimi, karşıladıkları milletvekili Bülbül ve Mersin'e yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti.

"GENİŞ KAPSAMLI ÇALIŞTAY YAPILMALI"

Eğitimde yaşanan sıkıntılara değinen Çomakçı,"Son 17 yıllık AKP iktidarı döneminde, en fazla bakan değişikliği milli eğitimde yaşandı. Gelen her bakan, siyasi iktidar aynı olmasına rağmen bir önceki bakanın 'reform' diye sunduğu değişiklikleri, ortadan kaldırarak, yeni bir eğitim programı açıkladı. Açıklanan bu eğitim programları, var olan sorunları gidermediği gibi yeni sorunları da beraberinde getirdi. Sorunun çözümü için eğitimin bütün paydaşlarının katılacağı geniş kapsamlı çalıştay yapılmalı, bu çalıştaydan çıkacak görüş ve önerilerin ışığında da bilimsel ve demokratik yeni bir eğitim modeli hayata geçirilmeli" diye konuştu. 
Kendilerini ağırladığı için Çomakçı ve yönetimine teşekkür eden milletvekili Bülbül de, partisinin iktidarında eğitimde yaşanan bütün sorunların çözüleceğini ifade etti.