HEMZEMİN GEÇİTTE ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre, Söke-Aydın seferini yapan M.A. idaresindeki 32351 sefer sayılı yolcu treni, saat 22.30 sıralarında Germencik’e bağlı Moralı hemzemin geçitten geçmeye çalışan 09 PM 854 plakalı otomobile çarptı. 
 Kazanın ardından trenden inen yolcular olayı 112 Acil Servis ekiplerine ve jandarmaya haber verdi. Bölgeye gelen jandarma ekipleri ve sağlık görevlileri vatandaşların da yardımıyla trenin çarptığı araç içerisindekilere ulaşabildi.

3 ÖLÜ, 3 YARALI

Sağlık görevlileri yaptığı ilk kontrolde araç içerisinde bulunan biri bebek ikisi kadın 3 kişinin öldüğünü, diğer üç kişinin ise hayatta olduğunu belirledi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapılırken, daha sonra bölgeye gelen ambulanslar ile Aydın’daki hastanelere kaldırıldılar.
  Jandarma ekiplerinin yaptığı araştırmada kazaya karışan 09 PM 854 plakalı araç şoförünün Gürhan Karacan (27) olduğu ve yanındakilerin de 2 yıl önce hayatını birleştirdiği Nazlı Karacan (20) 11 aylık kızları Ecrin Karacan ile arkadaşları Sudenaz Eroğlu (25)  Hüseyin Eroğlu (40) ve Aysun Eroğlu (27) olduğu belirlendi.

SON ANLARINI PAYLAŞMIŞLAR

Buharkentli olan Karacan ailesinin, ziyaret için Germencik’e geldikleri ileri sürülürken, akşam yemeği için Ortaklar'a gittikleri ve çöp şiş yedikleri tespit edildi. Bir çöp şiş salonunda Karacan ailesi olarak fotoğraf çektirip sosyal medyada paylaşan Gürhan Karacan, Nazlı Karacan ve bebekleri Ecrin Karacan’dan geriye o mutluluk dolu bakışları taşıyan fotoğraf kaldı.

ANNE VE BEBEK ÖLDÜ

Yapılan kontrollerde kazada hayatını kaybedenlerin Gürhan Karacan’ın eşi Nazlı Karacan ve 11 aylık kızları Ecrin Karacan ile yakınları Sudenaz Eroğlu olduğu tespit edildi. Kazada yaralanan şoför Gürhan Karacan, Hüseyin Eroğlu ve Aysun Eroğlu olay yerine gelen ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Kazada feci şekilde hayatını kaybeden 3 kişi otopsi için Germencik Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, ölenlerin yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.
  Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatılan kazada trenin makinistleri gözaltına alındı.

 KIZINDAN AYRILMADI

Bir hafta önce evliliklerinin ikinci yıl dönümünü kutlayan Karacan çiftinden geriye mutlu günlerde çekilmiş fotoğraf kalırken, kazada kızıyla birlikte vefat eden Nazlı Karacan, evlilik yıl dönümlerinde paylaştığı fotoğrafların altına, “Evliliğimizde iki yılı devirdik bugün. Acısıyla tatlısıyla çok güzel. Mutluluklar ile ve iki yılın bize getirdiği en güzel şey olan kızımız Ecrin'imle daha nice güzel yıllara inşallah” notunu paylaştığı görüldü.