CHP Didim İlçe Gençlik Kolları'nın haftalık olağan toplantısına, Didim Belediye Başkanı Atabay konuk oldu. Toplantıya Başkan Atabay’ın yanı sıra, İlçe Başkanı Nurettin Koçak, Belediye Başkan Yardımcıları Salih Bankoğlu ve Ahmet Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erdoğan, Belediye Meclis Üyeleri Sevinç Karataş, Ali Çağlar ve Sinan Ceyhan, İlçe Başkan Yardımcısı Deniz Demir, İlçe Sekreteri Hasan Kuru ile çok sayıda partili genç katıldı.
  Toplantıda konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erdoğan, uzun süredir gerçekleştirmek istedikleri toplantıyı yapmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirterek, katılımından dolayı Başkan Atabay’a teşekkür etti.
İlçe Kadın Kolları Başkanı Figen Çakmakgil ise, 2019 yılı için seçim çalışmalarına hazırlıklı olunması çağrısında bulundu.
İlçe Başkanı Nurettin Koçak da, Kurultay sürecinin tamamlandığını belirterek, “Süreç, Kadın Kolları'nın kurultayıyla tamamlanacak ve ardından seçim sürecine girilecek. Bu süreçten sonra seçimle ilgili çalışmalar tamamlanınca, belediye başkanımızla birlikte mahalle toplantılarına başlayacağız. Birlik ve beraberlik içerisinde 2019’a en iyi şekilde çalışacağız” dedi.
  Belediye Başkanı Deniz Atabay ise, 2019’da yapılacak seçimlere işaret ederek, “Laik ve Atatürkçü kesimin kaybetmesi durumunda bugüne kadar yapılanlar kaybedilecek. Seçim ne zaman olursa olsun, o gece boynumuz bükük kalırsa ülke elden gidecek ama ümitsiz olmayacağız. O sürece kadar hep birlikte çalışacağız. İnşallah biz o seçimi kazanacağız ve bu süreçte bizlere büyük görevler düşüyor” diye konuştu.
  Başkan Atabay, gençlerle ilgili olarak belediyenin yaptığı çalışmalara ve projelere de değinerek, başta Didim Gençlik Merkezi projesi olmak üzere Cumhuriyet Mahallesi'nde yapımı tamamlanmak üzere olan spor kompleksiyle ilgili bilgiler aktardı. Başkan Atabay, Didim’de göreve geldikleri günden bu yana ilçenin gelişmesi noktasında hayata geçirdikleri projeler ve tanıtıma yönelik festivallerle ilgili de değerlendirmelerde bulundu. Gençlerin kendilerine yönelik görüşme taleplerini geri çevirmediklerini de belirten Atabay, gençlerin hazırlayacağı her türlü projeye destek olacaklarının altını çizdi. Toplantı soruların yanıtlanmasının ardından sona erdi.