Aydın’ın Efeler ilçesindeki Ekrem Çifçi İlkokulu, eğitim-öğretim hayatının 50’inci yılını kutladı. Eğitim-öğretim hayatında 50 yılı geride bırakmanın gururunu yaşayan Ekrem Çifçi İlkokulu, kuruluş yıl dönümünde örnek bir kampanyaya imza attı.

100 ÜNİTE KAN BAĞIŞLANDI

Ekrem Çifçi İlkokulu’nun idari yönetimi ve öğretmenler, Kızılay’a kan bağışında bulundu. Velilerin de katıldığı etkinlikte Kızılay’ın okul binasında açtığı stantta, okul yönetimi ve öğretmenler gün boyunca kan verdi. Etkinlikte 100 ünite kan bağışında bulunan okul yönetimi, öğretmen ve veliler, tüm vatandaşları kan bağışında bulunmaya davet etti.

DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR  

Kuruluş yıl dönümünde kan bağışında bulundukları için çok mutlu olduklarını belirten Okul Müdürü Mehmet Öztürk, “Ekrem Çifçi İlkokulu olarak açılışımızın 50’inci yılında Kızılay’a kan bağışında bulunmak istedik. Kızılay da talebimize olumlu cevap vererek okul binasında stant kurdu. Velilerimizin de katıldığı etkinlikte gün boyunca toplam 100 ünite kan bağışında bulunmanın gururunu yaşadık. Kampanyaya destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

"KAN BEKLEYEN BİRÇOK HASTA VAR"

Kan bağışının insanlık görevi olduğunu kaydeden Okul Müdürü Öztürk, “Bu insanlık görevini her sağlıklı insanın yerine getirmesi gerekiyor. Hastanelerde kan bekleyen birçok hasta var. Hasta vatandaşlarımızın sağlığına kavuşması için kan vermeliyiz. Yarın bize de kan lazım olabilir. Bu anlamda herkesi kan bağışında bulunmaya davet ediyorum” ifadelerini kullandı.