Su faturaları üzerinden kendisini eleştiren Mustafa Savaş’a halktan kopuk olmakla suçlayan Özlem Çerçioğlu, “17 Yıldır napıvedin Aydın’a hani nerede bölge hastanesi, nerde adliye sarayı, nerde hızlı tren. Aydın’ın pilotu olacakmış, önce sen bir hava alanı yapta sonra düşünürüz. Sen hayatında hiç Aydın’da su faturası, doğalgaz faturası elektrik faturası ödedin mi? Bunlar halkın ne durumda olduğunu bilmiyorlar, mutfaktaki yangından haberleri yok. O nedenle haftaya gereğini yapacaksınız. Geçen seçim yüz bin oy fark atmıştım. Bu seçim 200 bin oy fark atacağım” dedi. Sultanhisar’ın Atça Mahallesinde yüzlerce vatandaş tarafından karşılanan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, sokağı dolduran Atçalılara hitap etti. Güzel karşılamadan dolayı Atçalılara teşekkür eden Özlem Çerçioğlu’nun hedefinde rakibi Mustafa Savaş vardı. Konuşması sık sık ‘Atça’nın gururu Özlem Çerçioğlu’ sloganları ile kesilen Özlem Çerçioğlu, “Bizim karşımızdaki rakip demiyorum aday; ‘ilçelere köylere gidiyormuş şunları şunları yaptık, biz hiç görmedik’ diyormuş. Sen nasıl görecen gardeşim, göremezsin, sen Aydın’da yaşamıyorsun ki nerden bileceksin. Seçimden seçime geliyorsun Aydın’a gözünü seveyim. Ben ona Turist Ömer diyordum, artık Turist Ömer’den vazgeçtim. Artık yan gel Osman diyorum ben ona. Çünkü ha bire yatıyor.”

’17 YILDIR NAPIVEDİN AYDIN’A’

“Hiçbir hizmetini görmedik. Sen iktidar partisi milletvekili değilmisin kardeşim. Napıvedin Aydın’a, napıvedin Sultanhisar’a napıvedin Atça’ya. Hangi hizmeti yaptın. 17 yıldır söz vermedin mi ? Aydın-Denizli otobanını yapacağız demedin mi? Hani nerde bir de kalkmış ne diyor ? ‘Ben Aydın’ın pilotu olacağım.’ Ule önce havaalanını yapta ondan sonra düşünürüz. Çok istiyorsan biz Kuşadası’nda uçak batırdık. Gel oraya, bir koltuğa otur. Zevkini alır gidersin. Hani nerde bölge hastanesi, nerde adliye sarayı, nerde hızlı tren ? Biz verdiğimiz sözleri yerine getirdik.” dedi.

‘SEN HAYATINDA AYDIN’DA SU FATURASI ÖDEDİN Mİ?’

Mustafa Savaş’ı sudan işlerle uğraşmakla suçlayan Çerçioğlu,” Ya kardeşim sen hiçbir şey bilmiyorsun. Sen daha su faturasını okumasını bile bilmiyorsun. Bilmezsin çünkü sen hayatında hiç Aydın’da su faturası, doğalgaz faturası elektrik faturası ödedin mi? İşte bunun için yangel Osman diyorum ben ona. Hiçbir şey yapmıyorsun. Devletin misafirhanesinde kalıyorsun, oranında parasını ödüyormusun ödemiyormusun, onuda bilen yok. Oh, ekmek elden su gölden derler bunun böylesine.”

‘AYDINLILARIN HAKKINI HUKUKUNU NİYE ARAMIYOSUN’

“Eğri oturalım doğru konuşalım. Komşu il Denizli’nin doğalgaz faturası Aydın’dan yüzde 26 daha ucuz. Yav siz Aydınlıyı neden kazıklatıyorsunuz. Buradan AKP milletvekillerine sesleniyorum. Ben bunu bilmem, bununla ilgilenmem diyemezsin kardeşim. Sen Aydın Milletvekili değilmisin ? Aydınlılarrın hakkını hukukunu niye aramıyorsun. Sen milleti neden yüzde 26 kazıklatıyorsun. Buradan ben sesleniyorum. Şu kazığı çıkart Aydınlılardan. Kazıklattırma Aydınlıları, ayıptır, yazıktır günahtır kardeşim. Gel Aydın’ının hakkını savun. Eğer savunamayacaksan o işi biz yaparız. Hiç önemli değil, biz sonuna kadar Aydınlının hakkını savunduk, bundan sonrada savunmaya devam edeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın.” İfadelerini kullandı. Atça’da Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya ve CHP İl Başkanı Ali Çankır’ın eşlik ettiği Özlem Çerçioğlu, konuşmasın sonunda Atçalılardan seçimlerde destek sözü aldı.

‘200 BİN FARK ATACAĞIM’

Alanı dolduran Atçalıları, ‘komşunuz açken, siz evinizde rahat uyuyabilirmisiniz ? komşunuz soğuktan üşüyorken siz evinizde huzurlu oturabilirmisiniz ?” soruları yönelten Özlem Çerçioğlu ‘hayır’ yanıtı alması üzerine, “İşte bundan dolayı biz Osman başkanımla sosyal belediyeciliğe çok önem veriyoruz. Eğer Aydın’da yaşıyorsanız karnınız aç yatağa girmezsiniz. Çünkü biz varız. Her zaman fakir fukaranın yanında oldum, olmaya da devam edeceğim. Bizim karşımızdaki üç tane var ya daltonlar ve bizim Turist Ömer diyor ki ‘sen niye sosyal belediyecilik yapıyorsun’ diyor. Sana ne ? Elbette yapacağım. Çünkü o halktan kopuk. Halkın ne durumda olduğunu bilmiyor. Hayat çok pahalı, elektriğe, benzine yüzde yüz zam gelmiş. Pazarda ıspanak 7-8 lira olmuş, kedirgenin bağı 10 lira. Bunlar bilmezler, halktan haberleri yok. Mutfakta yangın var yangın. Bunların bir eli yağda, bir eli balda. Vatandaşın ne durumda olduğundan haberleri yok. İşte bundan dolayı önümüzdeki hafta Pazar günü gereğini yapacaksınız. Osman başkanım yüzde 60 ile kazanacak, anket sonuçları bitti. Bende yüzde 60 ile. Benim karşımdaki adayda yüzde 30 oy alacak arkadaşlar. Geçen seçim yüz bin oy fark attım, bu seçimde 200 bin oy fark atacağım.” şeklinde konuştu.