Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu 16. Başkanlar Toplantısı etkinlikleri kapsamında Türkiye’nin farklı illerindeki gazeteciler Ardahan’da bir araya geldi. Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Aydın ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’ın katıldığı etkinlikte mesleğin sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. 16’ncısı düzenlenen Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu (TGK) toplantısı Ardahan’da gerçekleştirildi. Aralarında Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu yönetim kurulu üyesi Mehmet Aydın ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan’ın da olduğu 65 ilden 116 gazetecinin katıldığı etkinlikte yapılan toplantılarda gazetecilik mesleğinin sorunları dile getirildi.

GAZETECİLERDEN VALİ BİLMEZ’E ZİYARET

Serhat şehri Ardahan Gazeteciler Derneğinin ev sahipliğinde yapılan etkinlik kapsamında TGK yönetim kurulu üyesi Mehmet Aydın ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cem Ulucan, heyet ile birlikte Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’i tarihi Kongre binasında ziyaret etti. TGF başkanları ve gazetecileri Ardahan’da ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Bilmez, Ardahan’ın tarihi, coğrafyası, kültürü, eğitim ve öğretim durumu ile sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdi.

GÜRCİSTAN GEZİSİ YAPTILAR

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkanı Nuri Kolaylı, Ardahan’da ilk defa düzenlenen toplantıyla Ardahan’ın tarihi, turistik ve kültürel özelliklerini tanıtmayı da hedeflediklerini belirterek, “Etkinliğe katılıp destek veren kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederim” dedi. Gazeteciler, etkinlik kapsamında Gürcistan’a düzenlenen geziye katıldı.