Geçtiğimiz yıl tatil için geldiği Didim’de, engelliler yararına geçici dövme yapan 11 yaşındaki Lara, duyarlılığını bu yıl da devam ettiriyor. Ailesiyle birlikte Almanya’dan Didim’e tatile gelen Lara Elif Yıldız, kaldığı otelde geçici dövme yaparak elde ettiği gelirle ihtiyaç sahibi bir engelliye akülü sandalye alınmasına yardımcı olmuştu.

AKÜLÜ SANDALYE ALINDI

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş, geçen yıl Lara'nın tatil boyunca yaptığı dövmelerden elde ettiği bin 600 lirayı, derneklerine bağışladığını söyledi. Altıntaş, "Lara’nın derneğimize yaptığı bağışlar ile Didim Belediyesi kursiyerlerinin yaptığı bağışları bir araya getirerek geçen yıl akülü sandalye alıp engelli bir kardeşimizi sevindirmiştik. Lara bu yıl da aynı çalışmayı yeniden başlattı. Ailesi ve otelde kalanlar da kendisine destek oluyor. Tatili boyunca yapacağı çalışmadan elde edilecek geliri yine derneğe bağışlayacağını söyledi. Bu duyarlılık için kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 
  11 yaşındaki Lara Elif Yıldız ise Almanya’dan tatil için Didim’e geldiklerini ve geçen yıl sürdürdüğü çalışmayı bu yıl da devam ettirmekten mutlu olduğunu söyledi. Yıldız, kendisine destek olan herkese teşekkür etti.