CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Parti Meclisi sonrası 105 belediye başkan adayını açıkladı. Aralarında Aydın’ın 5 ilçesinin de bulunduğu listede, Bozdoğan’ın CHP’li mevcut Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in isimleri yer aldı.

TUĞRUL OZAN SÜRPRİZİ

Açıklanan listede Aydın ilçe belediye başkan adayları arasında bir de sürpriz isim yer aldı. 2014 yerel seçimlerinde MHP’den Karpuzlu Belediye Başkanı seçilen Tuğrul Ozan, bu sefer CHP’den Karpuzlu Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. 2014 seçimleri sonrasında Büyükşehir Belediye Meclisi’nde partisine aykırı bir şekilde CHP’lilerle birlikte hareket eden Tuğrul Ozan’ın, MHP ile ilişiği kesilmişti.

'YARIM KALAN PROJELERİMİZİ TAMAMLAYACAĞIZ’

CHP’de adaylıkları açıklanan isimlerden olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “8 yıldan beri belediye başkanlığı görevini yürütüyorum. Bugüne kadar birçok projemizi hayata geçirdik. Birçok projemizi hayata geçirmek için de çalışmalar yürütüyoruz. Yarım kalan projelerimizi tamamlamak için bir 5 yıl daha görev talebinde bulunarak aday adaylığı başvurumuzu yapmıştık. Bu başvurumuz olumlu kabul edilerek tekrar adaylığımız açıklandı. Bize duyulan bu güveni boşa çıkarmayacağız. İnşallah 31 Mart’ta tekrar halkımızın teveccühü ile görevimizi sürdüreceğimize inanıyorum” şeklinde konuştu.

‘MUTLUYUM’

Bir dönem daha Bozdoğan’a hizmet verebilmek için adaylığının onaylanmasının kendisini mutlu ettiğini söyleyen Bozdoğan Belediye Başkanı S. Tümer Apaydın ise, “Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Özlem Çerçioğlu ile birlikte ilçemize güzel hizmetler sunduk ve sunmaya da devam ediyoruz. Bozdoğan’ımız için güzel projelerimiz var. Önümüzdeki 5 yıl için Bozdoğan halkımızdan destek isteyeceğiz. İnşallah yeniden görev alarak Bozdoğan’ın daha modern ve tanınır olması için çalışacağız” dedi.

‘ÇALIŞMALARIMIZI ÖNÜMÜZDEKİ DÖNEMDE DE SÜRDÜRECEĞİZ’

Yeniden aday gösterilmesinin müthiş bir duygu olduğunu vurgulayan Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya da, “Halkımızın ve parti teşkilatımızın bizi takdir etmesini çok değerli buluyorum. 4. kez halkımıza hizmet etmek için şans buluyorum. Çalışmalarımızı önümüzdeki dönemde de sürdüreceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun verdiği destekler ile ilçemize büyük yatırımlar kazandırmıştık, inşallah 2019 seçimlerinde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem hanım ile birlikte seçilerek uyum halinde çalışacağız” ifadelerini kullandı.

‘ALLAH UTANDIRMASIN’

Karacasu Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, “İnşallah ilçemize, memleketimize hayırlı olur. Partimiz teveccüh gösterip adaylık başvurumu aday olarak açıklamış. Listede adımız çıkmış. Elimizden geldiğince ilçemize ve partimize layık olmaya çalışacağım. Allah utandırmasın. Bugüne kadar yaptığımız işlere ve yapacağımız projelere sonuna kadar güveniyorum. İnşallah halkım da bu teveccühü bana gösterir” dedi.