Aydın’ın Efeler ilçesinde futbol altyapısına önem veren kulüplerden Köprülüspor’a eski oyuncusundan jest geldi. Bölgesel Amatör Lig ekibi Aydınspor 1923’ün orta saha oyuncusu Görkem Dincil, eski kulübü Köprülüspor’un altyapısına malzeme yardımı yaptı. Dincil’in bu davranışı Köprülüspor camiasında büyük sevinçle karşılandı. Köprülüspor altyapısına forma ve eşofman takımı yaptıran Dincil, uzun yıllar top koşturduğu ve takım kaptanlığını yaptığı kulübüne ahde vefa örneği gösterdi.

“KÖPRÜLÜSPOR BENİM İLK GÖZAĞRIM”

Futbolda gelişiminde Köprülüspor’un büyük pay sahibi olduğunu kaydeden Dincil, “Köprülüspor benim ilk gözağrım. Yetiştiğim ve gelişimimi sağladığım kulüp. Burada güzel günlerim geçti ve çok iyi arkadaşlıklar edindim. Yeni sezon öncesinde Köprülüspor’a malzeme yardımında bulunarak destek olmak istedim. Bir nebze olsun, eski kulübüme yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Köprülüspor’a yeni sezonda da başarılar diliyor, nice şampiyonluklar yaşamasını temenni ediyorum” diye konuştu.

GÖRKEM DİNCİL KİMDİR?

Köprülüspor altyapısında 2012 yılında futbola başlayan 17 yaşındaki orta saha oyuncusu Görkem Dincil, 5 yıl bu kulübün formasını terletirken, birçok şampiyonluklar yaşadı. Bir buçuk sezon önce Aydınspor 1923’e transfer olan Dincil, geçen sezon da siyah beyazlı forma ile profesyonel sözleşme imzaladı. Dincil, Akademi Ligi U16’da 14 maç, U17’de 20 maç, 3. Lig’de 1 maça çıkarken, geçen sezon U17’lerde 4 kez fileleri havalandırdı. Attığı gollerin yanı sıra yaptığı asistlerle ön plana çıkan Dincil oynadığı takımlarda alınan galibiyetlerde önemli rol oynamasıyla da dikkat çekiyor.