İlçe binasında sandık görevlilerine ve partililere yönelik sandık eğitim semineri düzenlendi. Seminerde ayrıca seçim propagandası hakkında bilgiler verildi. Düzenlenen toplantıda CHP İl  Başkan Yardımcısı ve Eğitim Sekreteri Nurhayat Yılmazer bu eğitimlerin önemine vurgu yaparken, İl Eğitim Koordinatörü Serpil Gülertekin sandık güvenliği eğitimi verdi. Gönüllü olarak partide yer alan CHP Aydın İl Seçim Koordinasyon Kurulu Üyesi Psikolog Serkan Sevim de partililere “Seçim nasıl kazanılır?” konulu brifing gerçekleştirdi.

“SEÇİMLERE HAZIRIZ”

Verimli bir seminerin ardından toplanan asil ve yedek yönetim kurulu üyelerinin tam kadro katılımıyla yapılan toplantının sonrasında açıklama yapan CHP Karacasu İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, "Ülke siyaset tarihimizin en önemli seçimlerinden birine hazırlanıyoruz. Bu seçimin öneminin farkındayız. Eğitimleri tamamladık, milletvekili adaylarımızın açıklanmasıyla artık alana inmeye hazırız” dedi.

“ARTIK TAMAM DİYORUZ”

Cengiz Çumralı, sözlerini şöyle sürdürdü: “Kalan 35 gün boyunca sıkılmadık el, girilmedik ev  bırakmayacağız. Biz genel politikaların yanında sevdamız Karacasu için de projelerimizi hazırlamaktayız. 16 yıldır yatırım konusunda büyük bir zaman kaybeden Karacasu’muza Cumhurbaşkanlığı seçimini kazandığımızda kısa bir süre içerisinde büyük yatırımlar kazandıracağımıza yürekten inanıyorum. Projelerimizle ilgili detaylı açıklamayı proje ekiplerimizin çalışmalarını tamamlamasının ardından yapacağız. Biz hazırız ‘Tamam’ diyoruz ve şu an Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun da sorduğu, gündemde sorulan şu üç soruyu vatandaşlarımıza soruyoruz. İlki, 'Eğer Türkiye'de her şey yolundaysa, niye erken seçim yapıyoruz?', ikincisi, 'Eğer işler yolunda değilse neden tekrar aynı kişiyi Cumhurbaşkanı seçiyoruz?', üçüncü soru ise, 'Eğer ülkeyi kurtaracak olan Erdoğan ise ülkeyi bu hale getiren kim?' diyerek toplantıya katılan tüm partililere, yönetim kuruluna ve eğitim veren eğitimcilere teşekkür ediyor, sandıklarımıza ve oylarımıza hep birlikte sahip çıkalım diyorum.”