Nazilli Yeşil Timsahlar Bursapor futbol okulu, antrenör ve minik futbolculardan oluşan toplam 45 kişilik bir ekiple Bursaspor tesislerini ziyaret etti. Minik yıldızlar için çok faydalı geçen geziye Yeşil Timsahlarda antrenörlük yapan Orhan Atalay, Murat Akkaş, Fatih Kotan, Bursaspor Futbol Okulu kurucusu ve Yeşil Timsahlar Spor Kulübü Başkanı Adnan Menderes ve geleceğin yıldızı minik futbolcular katıldı.

“KENDİLERİNİ GÖSTERMEK ADINA GÜZEL İŞLER YAPTILAR”  


Bu gezinin minik futbolculara vizyonlarının gelişmesinde çok büyük katkılar verdiğini ifade eden Bursaspor Futbol Okulu kurucusu ve Yeşil Timsahlar Spor Kulübü Başkanı Adnan Menderes, “Nazilli Yeşil Timsahlar Bursaspor olarak 7-8 Ağustos tarihlerinde 45 kişilik futbolcu grubumuzla, Bursa’ya sporcularımızın izlenmesi ve seçmeler yönünde, altyapı futbol okulları koordinatörü Hakan Cenkçiler’in davetiyle bir gezi düzenledik. Bu gezimizde Bursa Merinos Stadyumunda bir gün boyunca antrenmanlarımız oldu. Merinosta tüm yaş gruplarımıza hitap eden çalışmalar yaptık. Bursa’daki takımla maçlar yaptık. Çocuklarımız kendilerini göstermek adına güzel işler yaptılar. Beğenilen dikkat çeken, yeni yeni çocuklarımız oldu. Daha önceden Bursapor’un turnuva takımlarında oynayan sporcularımız vardı, bunlara yenileri eklendi. Bu çocuklar için yeni çalışmalar olacak” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN GELİŞİMLERİNDE BÜYÜK KATKI OLUYOR” 


Bursaspor tesislerinde minik timsahların A takım oyuncularıyla tanışma fırsatı bulduklarını belirten Menderes, “Antrenmanlarını izledik. Futbolcularla birlikte zaman geçirdik. Bu tür aktiviteler çocuklarımızın gelişimlerinde büyük katkı oluyor. Gelecekte Bursaspor’un A takımında oynayabilmek için biraz daha hırslandıklarını gördük.  Bursaspor TV ve Olay TV’de çekimler yaptı. Bu çekimler haber olarak döndü. Bursaspor müzesini gezdik ve Kulübün tarihini daha iyi öğrendiler. Önümüzdeki günlerde de bayramdan sonra bir daha Bursa’ya gidip kulüple antrenmanlar yapacağız. Bazı büyük takımlardan oyuncularımıza teklifler var. Ama önceliğimiz Bursaspor. Bu gittiğimizde de görüşmeler yaptık. Bayramda sonraki gidişimizde transferler daha şekillenecek. Önümüzdeki günlerde güzel haberler vereceğiz” şeklinde konuştu.. 
Adnan Menderes, çocukların futbolun haricinde sosyal olarak ta geliştirmek adına tarihi yerleri de gezdirdiklerini ifade etti. Tarihi yerleri gezerken alt yapı yatırım direktörü Halit Şefikoğlu'nun kendilerini yalnız bırakmadığını kaydeden Menderes, Şefikoğlu'na teşekkür etti.

Haber Videosu