Köşk’te AK Parti’nin kalesi olarak bilinen Ilıdağ Mahallesi’nin içme suyu sorununun çözümü için yapılacak olan su deposunun temeli törenle atıldı. Mahalle meydanındaki törene, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Millet İttifakı Köşk Belediye Başkan Adayı Veli Tuna, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, İYİ Parti Köşk İlçe Başkanı Gülşah Özcan, CHP Köşk İlçe Başkanı Mehmet Güldenk ile çok sayıda davetli katıldı. Yoğun ilgi gören tören için Ilıdağ’a gelen Başkan Çerçioğlu’nu mahalle muhtarı Halil Tok çiçeklerle karşılayıp, yapılan hizmetler için teşekkür etti.

‘KÖŞK'Ü HAK ETTİĞİ YERE GETİRMEYE HAZIRIZ’

Ilıdağ Mahallesi'nde bulunduğundan ve su deposu gibi önemli bir ihtiyacın kazandırılmasına vesile olduğundan dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Veli Tuna, "Benden su deposu istediniz, Özlem hanım 300 tonluk su deposunun temelini attı. Yıllardır çözülemeyen Ilıdağ’ın su sorunu bu depoyla ortadan kalkacaktır. Yağışlar nedeniyle kullanılamaz hale gelen halı saha için istinat duvarı yapılmaya başlandı. Kedikayası ve Bölmeç yolları da açılacak ve aşağı mezarlık yolu yarım kalan yerin taş döşemesi yapılacak. Biz bu yola sadece ve sadece hizmet etmek için çıktık. Köşk'ü hak ettiği yere getirmeye hazırız" dedi.

‘KENDİMİZİ SİZE İYİ ANLATAMAMIŞIM’

Daha sonra kürsüye gelen Başkan Özlem Çerçioğlu, Ilıdağ’ın en önemli sorunu olan kaynak suyu problemini çözmek için şimdiye kadar 1 milyon 750 bin lira harcama yaparak yeni kaynaklar bulup yeni hat döşediklerini söyledi. Şimdi de yaklaşık 500 bin lira harcayarak 300 ton kapasiteli içme suyu deposu yapacaklarını ifade eden Çerçioğlu, “2014 yılında en az oy aldığım yerlerden birisidir Ilıdağ. 'Biz o zaman kendimizi iyi anlatamamışız ki, oy alamamışız' dedim. Geçmiş 5 yıllık süreçte sizlerin sorunlarını çözmek için sürekli çalıştık. Bugüne kadar çözülmemiş sorunları çözdük. İnşallah Akçaköy-Ilıdağ bağlantı yolunu asfaltlayacağız. Köyümüzün etrafındaki kapanan bahçe yollarını tekrar hizmete açacağız. Bakın ben size önümüzdeki süreçte Veli kardeşimle daha fazla hizmet etmek için desteğinizi istiyorum” dedi.

KADINLARLA SOHBET ETTİ

Törende konuşmaların ardından içme suyu deposunun yerini bağışlayan Mehmet Tok’u da kürsüye davet eden Özlem Çerçioğlu, kendisine teşekkür ederek Veli Tuna ve meclis üyeleriyle birlikte su deposunun temelini attı. Tören sonunda Ilıdağlı kadınlarla uzun süre sohbet edip fotoğraf çektiren Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, herkese destekleri için teşekkür edip Ilıdağ’dan ayrıldı.