Kese Dağı’nda gerçekleşen etkinliğe Belediye Başkanı Ömer Günel, Meclis üyeleri ve aileler katıldı. CHP Gençlik Kolları üyeleri şenliğe renk kattı.

“ÇOCUKLARIMIZLA DÜNYAYI BİRKAÇ SAATLİĞİNE GÜZELLEŞTİRİYORUZ”

23 Nisan etkinliğinde  çocukların aileleri ile bir arada vakit geçirebilmesi adına bu etkinliği düzenlediklerini söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Savaş Çırban, “Çocuklara uçurtma dağıtarak mutluluklarını paylaşmak kadar güzel bir şey yok. Bugün çocuklarımızın günü ve aileleri ile beraber doyasıya gülmek onların hakkı. Biz de, geleceğimizin mimarı çocuklarımız için ilçemizi daha güzel hale getirmeye çalışıyoruz. Geleneksel hale dönüştürdüğümüz bu şenlikte uçurtmalarımızla ve çocuklarımızın kahkahaları ile dünyayı birkaç saatliğine güzelleştiriyoruz. Tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, bu mutluluğun daimi olabilmesi için tüm dünyayı barışa, sevgiye, birlik ve beraberliğe davet ediyorum” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZIN YÜZÜ HEP GÜLSÜN İSTİYORUZ”

Belediye Başkanı Ömer Günel de, “CHP Kuşadası Gençlik Kolları tarafından Kese Dağı’nda gerçekleştirilen 2. Geleneksel Uçurtma Şenliği’ne meclis üyelerimizle birlikte katıldık. Hemşehrilerimizin çocuklarıyla yoğun bir katılım gösterdiği etkinlikte, başta miniklerimiz olmak üzere doyasıya eğlendik. İstiyoruz ki çocuklarımızın yüzü hep gülsün, onlar bizim yarınlarımızın teminatı” diye konuştu.  
  Öte yandan şenlikte cocuklar, uçurtmalarını uçurarak, palyaçolar ile oynayarak, yüzlerini boyatarak, patlamış mısır ve pamuk helva yiyerek eğlenceli vakit geçirdi.

Haber Videosu