1900’lü yılların başından beri zeytinyağı ticaretiyle ilgilenen Vural Ticaret, Türk insanının zeytinyağı tüketimini artırmak ve Aydın zeytinyağlarını ülkenin her noktasına ulaştırabilmek için Aydiyar markasıyla ticaretini sürdürüyor. Doğallığı ve lezzetinden ödün vermeden Türk ve dünya mutfağının vazgeçilmezi olmayı başaran Aydiyar Zeytinyağları, Çinlilerin de tercih ettiği marka oldu.

AYDIN TANITIMINA KATKI SAĞLADI

Çin’in Longyao kentinde kırsal alanları birbirine bağlayan ve tarım, kırsal alanlar ve çiftçilere hizmet veren bir ekolojik sirkülasyon servis ağı olan Baoxin Group’un yetkilileri, Türkiye’nin yöresel ürünlerini Çin’de tanıtmak için il il ziyaretlerini sürdürüyor. Aydın’ı da ziyaret eden Çinli işadamları, Efeler ilçesinin köklü zeytinyağı firması Vural Ticaret’i ziyaret etti. Vural Ticaret Sahibi Haydar Vural’dan Aydiyar Zeytinyağları hakkında bilgi alan Çinli işadamları, zeytinyağlarını da test ederek doğallığına ve lezzetine tam not verdi. Çinli işadamları ile prensip anlaşması yapan Firma Sahibi Vural, zeytinyağlarını Çin’e göndererek Aydın’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam edecek.

KALİTELİ ÜRÜN, GÜVENLİ GIDA

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vural, “Biz teknolojik gelişmeleri takip edip uygulayan bir firmayız. 1900'lü yıların başlarından bugüne devam eden misyonumuz, kalite çizgimizi korumak ve geliştirmek, kaliteli ürünler ve güvenli gıda üreterek, müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek ve hitap ettiğimiz pazarı büyütmektir. Zeytinyağının en doğal haliyle tüketilmesini sağlamak için üretim sistemimizi her zaman dünya standartlarında tutuyor ve zeytinyağı kullanımında tüketicilerin doğal zeytinyağını tercih etmelerini sağlıyoruz. Bu bağlamda bizi tercih eden Çinli işadamlarına teşekkür ediyoruz. Aydiyar markalı zeytinyağlarımızla Aydın’ın tanıtımına katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.