Nazilli’de ikamet eden yaklaşık 22 bin Afyonlunun temsilcisi olarak kurulan Nazilli Afyonkarahisarlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği, Ramazan ayı nedeniyle iftar yemeği verdi. Nazilli Belediyesi Ahmet Şensan Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen iftar programına, Afyon eski Valisi ve Merkez Valisi Hakan Yusuf Güner, Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, Aydın Vergi Dairesi Başkanı Cemil Müsevitoğlu, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serkan Sevim, Nazilli Belediye Meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda Afyonlu katıldı. Yoğun bir katılımın olduğu iftar yemeğinde ezanla birlikte misafirler oruçlarını açtı. Yemeğin ardından Afyonkarahisarlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Nazilli Şube Başkanı Bülent Akgün, teşekkür konuşması yaptı.

“NAZİLLİ BELEDİYESİ OLARAK YANLARINDAYIZ”

Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, iftar programında yaptığı konuşmada, “Bu Ramazan'da da birçok iftar programına katıldık. Bugün de Nazilli Afyonlular Derneği gerçekten güzel bir iftar programı hazırlamış. Denek de ilk yılını dolduruyor. Biz Nazilli’de olan bütün derneklerin yanlarında olacağımızın sözünü vermiştik. Afyonlular Derneğini de önemsiyoruz. İlçemizde yaklaşık 22 bin Afyonlunun yaşadığını biliyoruz. Her zaman her sıkıntılarında Nazilli Belediyesi olarak yanlarındayız. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

KATILIMCILARA TEŞEKKÜR ETTİ

Birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Afyonkarahisarlılar Dayanışma ve Yardımlaşma Nazilli Şube Başkanı Bülent Akgün, “Nazilli’de yaklaşık 22 bin Afyonlu kardeşimiz yaşamaktadır. Bunlarla bir arada olabilmek için, hep birlikte bir güç oluşturabilmek için, kardeşliğimizi kültürümüzü bir arada yaşatmak için Nazillili kardeşlerimizle birlikte bir iftar yemeği düzenledik. Bu geleneksel ikinci iftar yemeğimiz. Biz Afyonlular Derneği olarak hep birlikte yemeğimize katılan herkesle aynı anda iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Gelen herkese teşekkür eder, gelecek Ramazan Bayramı'nın hayırlar getirmesini dileriz” şeklinde konuştu.

Haber Videosu