Nazilli Belediye Meydanı'nda, AK Parti Nazilli İlçe Teşkilatı'nca kan bağışı kampanyası düzenlendi. Kızılay’ın kan aracıyla destek verdiği etkinliğe, Öz'ün yanı sıra, AK Parti Nazilli İlçe Başkanı Ramazan Satılmış, Kadın Kolları Başkanı Ayşin Hittet, Gençlik Kolları Başkanı Ufuk Özder, partililer ve vatandaşlar katıldı. 
  Etkinlikte partililerle birlikte kan veren Öz, duyarlılığından dolayı ilçe teşkilatına teşekkür etti. Kan ihtiyacının tüm yıla yayıldığını dile getiren Öz, kampanyanın örnek olmasını istedi. 
  Kan bağışının yanı sıra, doku ve ilik nakline yönelik bağışa da destek olunması gerektiğine işaret eden Öz, şunları kaydetti: "İnsanımızı kan bağışına duyarlı olmaya davet ediyoruz. Çünkü kan bir gün değil, her zaman ihtiyaç olan bir şey. Yaz da olsa, kış ta olsa bu ihtiyacı karşılamak gerekiyor. Bu benim onuncu kan verişim. Şuna inanıyorum ki, kan verdiğinizde vücudunuzda dinlenmiş oluyor."
  Öz, Kızılay tarafından vatandaşların kanının incelendiğini, böylelikle vatandaşların bağış vesilesiyle ücretsiz kontrol yaptırmış olduğunu da sözlerine ekledi.