CHP Söke İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya, görevinden istifa etmişti. Akkaya'nın istifası üzerine toplanan yönetim, yeni başkanı belirlemek için kendi içinde seçim yaptı. Yapılan seçim sonucunda Mesut Atakan başkan olarak görevlendirildi. Yapılan görevlendirmeyle birlikte Ali Kemal Özcan Örgütten Sorumlu Başkan Yardımcısı, Evrim Tuncer de ilçe sekreteri oldu. CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, Atakan'a Söke İlçe Başkanlığı görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

"ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞTIK"

Açıklama yapan Söke İlçe Başkanı Atakan da, yönetim olarak Akkaya'nın başkanlığı süresince Söke ve CHP için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını belirterek, "Bunu, parti çalışmalarımızı takip eden, çalışmalarımıza katkı koyan üyelerimiz yakından bileceklerdir" dedi.

AKKAYA'YA TEŞEKKÜR ETTİ

Söke ve Aydın'da, seçimleri yüksek bir oy farkı ile kazanarak iyi bir başarı elde ettiklerini dile getiren Atakan, "Söke İlçe Başkanımız Hüseyin Akkaya’nın istifasından sonra, yönetim kurulu olarak aramızdan birisinin bu onurlu görevi yürütmesi için bir oylama gerçekleştirdik. Oylamada yönetim kurulu arkadaşlarımın destekleriyle ilçe başkanı olarak bayrağımızı teslim aldım. Emek ve alın terinin en somut halini gösteren, bir dönem daha Söke’mizde seçim kazanılmasını sağlayan Sayın Hüseyin Akkaya’ya çok teşekkür ederim. Cumhuriyet güneşini tam anlamıyla hissettiğimiz bu dönemde, kaldığımız yerden çoğulcu katılım ve ortak akılla çalışmalarımıza devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.