Vali Köşger'e Nazilli ziyareti sırasında, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Selahattin Acara, İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, İlçe Jandarma Komutanı Yalçın Gürenci, İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Abdulgani Kavak, Sosyal Yardımlaşma Dayanışma Vakfı Müdürü Ahmet Özcan Çevikçelik, SGK Müdürü Abdullah Karakılıç, İŞKUR Nazilli Müdürü Şahin Altınkurt, Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürü Güven Eker, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Sunay Güler, Pamuk Araştırma Müdürü Koray Şimşek, Vergi Dairesi Müdürü Kadriye Akkoyun, Orman İşletme Müdürü Türkay Karaçay ile Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Şafak Çalışkan eşlik etti.

"NAZİLLİ’Yİ İYİ YERLERE GETİRECEĞİZ"

Kaymakamlık toplantı salonunda daire amirlerinin vereceği brifing öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Köşger, Nazilli'ye en iyi hizmeti nasıl verebilecekleri noktasında değerlendirmelerde bulunacaklarını belirtti. 
  Vali Köşger, “Nazilli Aydınımızın önemli ve en büyük ilçelerimizden biridir. Nazilli'yi biliyoruz, tanıyoruz. Bugün de Nazilli hakkında güzel bilgiler aldık. Bizim amacımız ilçelerimizi, şehrimizi, Türkiye'mizi bulunduğu yerden daha iyi yerlere getirebilmek. Bu bağlamda Nazilli'de ekip arkadaşlarımızla birlikte güzel işler yapacağız. Biz Aydın hakkında bilgi alıyoruz. Bu bağlamda belediye, komutanlıklar, ilçe emniyet müdürlüklerimizi ziyaret edip iadeyi ziyaretlerde bulunuyoruz. Bilindiği gibi Nazilli Türkiye'de kuru incirin merkezi ve en fazla üretildiği bir yer olarak daha fazla tanıtılmalı. Nazilli sadece tarımın merkezi değil, endüstri alanında da önemli bir yere sahip. Nazilli'de aksayan yönler varsa, bunları hep birlikte bütün kurum ve kuruluşlar ile el ele vererek değerlendireceğiz. Belli bir koordinasyon içerisinde sorunları çözerek çalışmalarımızı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.  
  Vali Köşger, ilçedeki temasları sırasında, Nazilli Belediyesi, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Jandarma Komutanlığı, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı ile Emniyet Müdürlüğü'nü de ziyaret etti.