Şenlikte yöresel kıyafet giyen vatandaşlar, tulum ve kemençe eşliğinde horon oynayarak doyasıya eğlendi. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek şenliğe katılım sağlayan Karadenizli vatandaşlar, birbirleriyle hasret giderdi.

“HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

Gerçekleşen şenlikte konuşan Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel, “17’ncisi gerçekleşen şenliğin Karadenizli kardeşlerimize hayırlı olmasını diliyorum. Söke Karadenizliler Derneği Başkanı Salih Çelik kardeşime emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, biz belediye olarak elimizden geleni yaptık. 18.’si gerçekleşecek olan şenlikte daha farklı bir eğlence yapacağız, Karadenizli kardeşlerimle birlikte olduğum için çok mutluyum" dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Şenliğe katılım sağlayan tüm vatandaşlara teşekkür eden Söke Karadeniz Derneği Başkanı Salih Çelik, “Bu yıl da şenliğimizi düzenlemenin mutluluğu ve gururunu yaşıyoruz. Şenliğimize katılan vatandaşlarımız keyifli bir vakit geçirdi. Memleket özlemini giderdiğimiz bir şenlik oldu. Şenliğin düzenlenmesinde emek ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.