Görkemli törene, İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale ve eşi Sema Kale, MHP Aydın İl Başkan Yardımcısı Kasım Payza, il ve ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"AZ LAF, ÇOK İŞ YAPACAĞIZ"

Törende konuşan Başkan Kale, “Değerli hemşehrilerim, Hürriyet Mahallesi’nin sanatçı ruhuna yakışacak şekilde verdiğimiz park sözünü yerine getirdik. Sanatçıların yetiştiği bu güzide mahallemizin güzel insanları için temelini attığımız park hepinize helal olsun, bunu hep birlikte güle güle kullanalım. Bugün daha önce verdiğimiz sözü tutmak üzere Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Peyzaj Mimarlığı öğrencileri arasında açmış olduğumuz yarışmada birinci olan ve halkımızın da seçtiği örnek projeyi burada başlatmak, temelini atmak üzere toplanmış bulunuyoruz. Halkımıza hizmet etmeye söz verdik, hizmette er olmaya devam edeceğiz. Az laf, çok iş yapacağız. İcraata yönelik çalışmalarımızı arttırıyoruz. Parkımız tüm İncirliova halkına hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

350 BİN LİRAYA MAL OLACAK

Başkan Kale’nin konuşmasının ardından, Kurtuluş ve Hürriyet Mahalleleri arasında kalan 2 bin 130 metrekare alana yapılacak parkın temel atma töreni gerçekleşti. Çocuk oyun parkı, kafeterya, kültür evi, düğün alanı, spor üniteleri, toplantı salonu, muhtarlık hizmet binası ve yürüyüş yollarından oluşan park projesinin, yaklaşık 350 bin lira maliyetle 29 Ekim Ulusal Egemenlik ve Cumhuriyet Bayramı'na kadar tamamlanarak hizmete açılması planlandı.

“İNCİRLİOVA SİZİNLE GURUR DUYUYOR”

Yerel sanatçı Gülben'in ardından, ünlü sanatçı Tarık Mengüç sahne aldı. Yoğun ilgi gören Mengüç, sahne performansı ve şarkıları ile İncirliovalıları coşturdu. Başkan Kale, kendisini sahneye davet eden Mengüç ile birlikte üzerinde 'İncirliova sizinle gurur duyuyor' yazan, İncirliova Belediyesi logosu, Türk Bayrağı ve MHP Bayrağı'nın yer aldığı doğum günü pastasını kesti. Doğum gününü kutlayan Mengüç'e bir sepet incir hediye eden Başkan Kale, konser için de kendisine teşekkür etti. Öte yandan vatandaşlar çevredeki binalara, mahallelerine yaptığı hizmetler için İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale’ye teşekkür pankartı astı.