Didim Kent Konseyi bünyesinde bulunan ve ilçede yerleşik olarak yaşayan yabancı uyruklu vatandaşların yer aldığı Gönüllüler Grubu'nun katkılarıyla Didim Arif Nihat Asya İlkokulunda yaptırılan parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışa İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız, Okul Müdürü Serkan Balı, Gönüllüler Grubu üyeleri ile öğrenciler katıldı. Açılış öncesinde okul öğrencileri tarafından keman ve gitar eşliğinde müzik dinletisi gerçekleştirildi.

BİRÇOK AÇILIŞA İMZA ATTILAR

Açılışta konuşan Okul Müdürü Serkan Balı, öğrenci ve velilerin yeni bir park yapılması noktasındaki taleplerine Kent Konseyi'nin duyarsız kalmadığını belirterek, parkın yapımında emeği geçen herkese teşekkür etti.
Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız ise ilçedeki yerleşik yabancıların bulunduğu Gönüllüler Grubu ile uzun süredir ilçe genelindeki okullarda birçok açılış ve etkinlikler yaptıklarını ifade etti.
  YABANCILARDA KENTLİLİK BİLİNCİ YERLEŞTİ
  Didim Kaymakamı Mehmet Türköz de konuşmasında, Didim’de kışlık nüfusun yüzde 10’u kadar yabancı uyruklu vatandaşların yaşadığını ve kentlilik bilincinin yerleştiğini belirterek, “1,5 yıldır Didim’de görev yapıyorum. Daha önceki yıllarda da Gönüllüler Grubu ilçede bir çok etkinlikler yapmışlar. Biz de onlardan birindeyiz. Öğrenciler için yapılan bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyorum” dedi.

TEŞEKKÜR PLAKETLERİ TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Kaymakam Türköz, Kent Konseyi Başkanı Ayyıldız’a teşekkür plaketi verdi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Akdemir de Gönüllüler Grubu üyelerine teşekkür plaketi takdim etti.
Kaymakam Türköz daha sonra öğrencilerle birlikte parkın açılışını gerçekleştirdi.