Çakırbeyli Pazarı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, gezdiği tezgahlarda üreticilerle sohbet edip ürünleri tek tek inceliyor ve alışveriş yapıyor.

"PAZARIMIZI TÜM TÜRKİYE'YE TANITTIK"

Büyükşehir olduktan sonra mahallelerindeki birçok sorunun giderildiğini söyleyen Çakırbeyli Muhtarı Mehmet Demir, “Başkanımız Mahallemize sık sık geliyor. Kendisinin Çakırbeylili ve ikametgahının burada olmasından dolayı da gurur duyuyoruz. Başkanımızın da teşvikiyle buradaki küçük pazarımızı tüm Türkiye’ye tanıttık. Şahsım ve köyüm adına başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

“ARADA KİMSE YOK”

Her zaman üreticinin ve esnafın yanında olduklarını belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Pazarımız uzun süredir açık ve burada gördüğünüz her şey, bu civardaki köylerden oluşmaktadır. Burası tamamen köyde yaşayan vatandaşlarımızın emeği ile oluşan bir pazarıdır. Vatandaş kendi bahçesinin önünde yetiştirdiği meyve ve sebzeyi sabah tazecik topluyor ve gelen misafirlere sunuyor. Ürünler üreticiden tüketiciye, arada hiç kimse olmadan satılıyor. Onun için hem üretici memnun, hem tüketici memnun. Burada kadınlarımız kendi el emeğiyle, göz nuruyla yapmış oldukları ürünleri vatandaşlara satışa sunuyor ve burada panayır havası yaşanıyor. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel pazarımıza bekliyorum” diye konuştu.