Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi yeni Yönetim Kurulu genel kuruldan sonra, Aydın'ın mülki ve idari amirlerine nezaket ziyaretlerine başladı. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger'i ziyaret eden Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Habibe Gürer ve beraberindeki heyet, dernek olarak çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“DEĞERLERİMİZE VE GEÇMİŞİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Kadın Haklarını Koruma Derneği Şube Başkanı Habibe Gürer, Vali Yavuz Selim Köşger'e yaptığı bilgilendirmede, "Bizlere bu vatanı emanet eden şehit ve gazilerimize minnettarız ancak bizim için savaşan kadın efelerimiz de bulunmaktadır. Aydın'ın kurtuluş günü olan 7 Eylül'de başta Çete Emir Ayşe olmak üzere kadın efelerimizi andık. Yine 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızda Çete Emir Ayşe büstünün orada anacağız. Değerlerimize ve geçmişimize sahip çıkmak istiyoruz" dedi.

ÇALIŞMALARINI ANLATTILAR

Başkan Gürer ayrıca, şiddet gören kadınlar ve çocuklar için özel çalışmalar planladıklarını, kadının istihdamına yönelik projeler hazırlayacaklarını belirterek Vali Yavuz Selim Köşger'den destek istedi. Ziyarette Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şubesi Üyesi Zeliha Gündoğdu, Vali Yavuz Selim Köşger'e önümüzdeki yerel seçimlerde Umurlu Mahallesi muhtar adayı olacağını söyledi. 
  Vali Yavuz Selim Köşger, Kadın Haklarını Koruma Derneği Aydın Şube Başkanı Habibe Gürer ve yönetim kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.