Coşkulu kalabalığın karşıladığı Özakcan’ı vatandaşlar bağrına bastı. Yerel seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdüren Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı Mesut Özakcan, Yukarı, Orta ve Aşağı Kayacık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Vatandaşlar Başkan Özakcan’ın öncesinde mahallelerini ziyaret eden CHP’li Başkan Adayı Fatih Atay’ı eleştirirken, Özakcan’a destek çıktılar. Göreve geldikleri günden bu yana hiçbir ayrım yapmadan Efeler halkı için çalıştıklarını kaydeden Başkan Özakcan, mahalle halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

“ÖZAKCAN HER ZAMAN DESTEK OLDU”

Başkan Özakcan’ın mahallelerini ziyaretinde konuşan Yukarı Kayacık Mahalle Muhtarı Ersöz Özcan, Başkan Özakcan’ın mahallelerine her zaman destek olduğunu ve Özakcan’ın milletvekilliği döneminde mahallerine yapılan düğün salonunda katkısı olduğunu söyledi.

“BİZLER BİR AİLEYİZ”

Efeler’de yaşayan tüm vatandaşları kendi ailesinin bir ferdi gibi görerek çalışmalar yaptığını kaydeden Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı Mesut Özakcan, “Beş yıldan bu yana her türlü etkinlikle vatandaşlarımızla birlikte olmaya özen gösterdik. Milletvekili olduğum dönem dahil olmak üzere hiçbir zaman ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza eşit bir şekilde hizmet götürdük. Ay sonunda gerçekleştirilecek olan yerel seçim, bir siyasi parti ya da milletvekili seçimi değil. Bugüne kadar şov yapmak adına bir görüntü içerisinde olmadık. Billboardlara ismimizin yazılmasına müsaade etmediler. İyi ki de etmemişler çünkü biz ismimizi vatandaşlarımızın gönüllerine yazdırdık” ifadelerini kullandı. Özakcan Yukarı Kayacık Mahallesi ziyaretinin ardından Orta ve Aşağı Kayacık mahallelerinde de vatandaşlarla buluşarak yerel seçimler için destek istedi.

Haber Videosu