35 MADDELİK RAPOR

1989 yılından bu yana siyasetin içerisinde yer alan Çetin, ilçede sıkıntı ve talepleri dinleyerek 35 maddelik bir rapor hazırladığını dile getirdi. Çetin, amacının teşkilat içerisindeki küskünlükleri bitirip birlik ve beraberliği sağlayarak 2019 seçimlerine güçlü bir şekilde hazırlanmak olduğunu vurguladı. 
  Çetin, “Karacasu içinde tespit ettiğimiz 35 kalemde projelerimiz var. AK Parti'den önceki Türkiye ile AK Parti'den sonraki Türkiye arasında nasıl dağlar varsa, bizden önceki Karacasu ve bizden sonraki Karacasu da böyle olacak” ifadelerini kullandı. 
  Çetin, Karacasuluların yakından tanıdığı genç ve dinamik isimlerden oluşan 30’ar kişilik ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları ve Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) Kolları listelerinin hazır olduğunu aktardı.

"BELEDİYEYİ ALACAĞIZ"

50 kişilik ilçe danışma kurulu listelerinin hazır olduğunu kaydeden Çetin, 25-45 yaş arası genç ve dinamik bir yönetim kurulu listesi oluşturduklarını ifade etti. Çetin, "30 ana kademe, 30 kadın kolları, 30 gençlik kolları, 30 ÜNİAK kolları ve göreve gelince de 38 mahallemizde 4’er kişilik mahalle yönetimi, 152 kişi ve toplamda 322 kişilik ana ve alt kademe yönetimimiz ile sahada çalışarak 2019 seçimlerine güçlü bir konumda hazır olacağız. Yönetimimiz 11 üniversite mezunu, 20 lise mezunu, bir ilkokul mezunundan oluşuyor. İlk günden itibaren güçlü bir şekilde çalışarak belediye başkanlığını alacağız. Siyasette teşkilatlanma çok önemlidir. Teşkilatlanmayı ve teşkilatı her an aktif tutmayı çok iyi bilmek gerekir. Yoksa bugüne kadar olduğu gibi ilçe yönetiminde 3-5 kişi ile ahbap çavuş ilişkisi kurulursa, değişen ve gelişen bir şey olmaz" şeklinde konuştu.

TANER ÇETİN KİMDİR?

1970 Karacasu doğumlu olan Taner Çetin, meslek lisesini bitirdi. Turizm sektöründe çalışan Çetin’in siyasi yaşamı 1989 yılında Refah Partisi'nde başladı.  Karacasu’da Milli Gençlik Vakfı'nda görev yapan Çetin, 1993 yılında Refah Partisi Nazilli teşkilatının yönetim kurulunda görev aldı. 2004’te Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığı yapan Çetin, 2009 yılında kongrede mevcut yönetimin pasifliğinden ve başarısızlığından dolayı değiştirilmesini talep ettikleri için delegelikleri silinen 210 kişi arasında yer aldı. 2009’da Saadet Partisi'nden teklif gelmesi üzerine ilçede bu partinin teşkilatını oluşturan ve ilçe başkanlığını yapan Çetin, 2010’da Has Parti kurucu ilçe başkanlığı yaptı. 2012’de AK Parti'ye katılım olana kadar 2 yıl başkanlığa devam etti. 2012’de Has Parti’nin Ak Parti’ye katılması ile Çetin de ilçe teşkilatı ile AK Parti’ye geri döndü. 
  Delegesi olduğu AK Parti için ilçe başkanlığı adaylığını açıklayan Çetin, iddialı olduklarını dile getirdi.