AK Parti Çine’de belediye başkanlığı için güçlü bir aday adayı daha çıktı. Mutlu Menderes Eşiyok, Burhan Kandemir ve Halit Güler’den sonra, belediye başkan aday adaylığını açıklayan son isim de Kömürcüoğlu Group Yönetim Kurulu Başkanı Bircan Kömürcüoğlu oldu. Böylelikle belediye başkan aday adayı sayısı 4’e yükseldi. 
  AK Parti Çine İlçe Başkanlığı Binası’nda aday adaylığı açıklayan Kömürcüoğlu’nu düzenlediği toplantıda ailesi, dostları ve çok sayıda partili yalnız bırakmadı. Toplantıya AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları İlçe Başkanı Ferya Yıldız, Belediye Başkan Aday Adaylarından Burhan Kandemir de katıldı. Eşi Esra Kömürcüoğlu ile birlikte objektiflerin karşına geçen Kömürcüoğlu, aday olması durumunda Çine’yi AK Belediyecilikle buluşturacağının sözünü verdi.

“BELEDİYEYİ ALACAĞIMIZA İNANCIMIZ TAM”

Yerel seçim süreci yaşadıklarını kaydeden Başkan Tosun, şunları söyledi: “Belediye başkan aday adaylarımız çıkmaya devam ediyor. Aday adaylarımızdan dördüncüsü olan Bircan Kömürcüoğlu kardeşimizin açıklaması için topladık. Bu süreci hep birlikte tüm teşkilat mensupları ile birlik ve beraberlik içinde yaşayalım. Aday kim gösterilirse gösterilsin, biz adayımızın etrafında hep birlikte çalışarak bu süreci çok sağlıklı bir şekilde götürerek belediyeyi almak istiyoruz ve alacağız. Buna inancımız tam.” 

“ÇİNE’YE BİR ‘CAN’ GEREK”

Partilileri ile bir araya gelmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Kömürcüoğlu, “Çine’ye Bir Can Gerek sloganıyla yola çıktık. Bugüne kadar bana inanan hiçbir kimseyi yarı yolda bırakmadım. Dün yürüdüğüm arkadaşlarımla bugün de beraberim. Yeni ilişkilerimiz ve dostluklarımız ile daha da büyüyerek yolumuza devam edeceğiz. Çine’de dokunmadığımız kalp, selam vermediğimiz kişi kalmayacak. 20 yıldır hizmet alamayan Çine’nin sorunlarını çözmeye talibiz. Aday olsak da, olmasak da AK Parti’nin bir neferiyim. İçimizde değerli üç aday adayımız var. Bizim derdimiz 2019 yılında Çine’yi AK Belediyecilikle buluşturmak. Adaylık bize nasip olursa biz hepimiz Çine’de doğduk, büyüdük, Çineliyiz. Çineliler olarak birbirimizi kucaklayacağız. Yapacağımız hizmetlerle çocuklarımıza ve torunlarımıza ileride güzel bir gelecek bırakacağız. Bizim hedefimiz ve ideallerimiz hep birlikte bir yerlere gelmek. Hep birlikte olursak iri ve diri oluruz. Çine’nin adını Türkiye’de diğer ilçelerin yanında bir numara yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi. 
  Öte yandan, Kömürcüoğlu’nun aday adaylığını açıklamasının ardından, dualar okundu, akabinde lokma ve aşure hayrı yapıldı.