Atatürk Mahallesi'nde yaşayan Şühret (58) ve Necla Biçen (51) çiftinin yaşamları yürekleri burkuyor. 9 yıl önce kaybolan ineklerini aramak için oğlu Okan Biçen ile yola çıkan Şühret Biçen, traktörünü yola bırakıp yaya olarak hayvanları ararken Halit Azman, iddiaya göre traktöre çarparak hayatını kaybetti. Jandarmanın raporunda kusurlu görülen Şühret Biçen ile oğlu Okan Biçen hakkında 9 ay sonra dava açıldı. 9 yıldır devam eden davaların sonucunda aile tazminat ve mahkeme masraflarıyla birlikte 70 bin lira ödedi. Birikimleriyle ev yapma hayalleri kaza nedeniyle yok olan aile barakada yaşıyor.

"BAŞIMIZA GELMEYEN KALMADI"

Yetkililerden ve duyarlı vatandaşlardan destek beklediklerini dile getiren baba Şühret Biçen, "Kaybolan hayvanımızı aramak için oğlum Okan ile birlikte gitmiştik. Oğlum traktörün yanında kaldı, ben de hayvanın izlerini takip ederek tarla içerisine gittim. Traktörü bıraktığımız yerin ilerisinde bir motosikletli kaza yapmış ve aşırı kan kaybettiğini gören oğlum insaniyet namına 112 ekiplerine haber vermiş. Daha sonra da başımıza gelmeyen kalmadı. Kaza sonrası düzenlenen yanlı tutanak sonucu hayatımız karardı. 9 yılda yaklaşık 70 bin lira mahkeme ve avukatlara para ödedim. Ev hayali kurarken başımıza gelen talihsiz kazadan dolayı halen barakada yaşıyoruz. Çok mağduruz. Hayatımız altüst oldu" dedi.

"YARDIM ELİ UZATILMASINI BEKLİYORUZ"

Kendilerine yardım edilmesini isteyen Necla Biçen ise, "Çok zor durumdayız. Barakada tuvalet ve banyo bile yok. Elektriği ve suyu da oğlumun bulunduğu evden alıyorum. Burada yaşamaktan başka çaremiz yok. Hiçbir sosyal güvencemiz yok. Büyük oğlum da Koçarlı Belediyesinde çalışıyordu onu da seçimlerden sonra işten çıkardılar, o da işsiz kaldı. Bize yardım eli uzatılmasını bekliyoruz" diye konuştu.