Kural, “Partimizden bir kişi dahi istifa etmemiştir. Partimize son 1 haftada 108 arkadaşımız üyelik başvurusu yapmıştır” dedi. Kural, konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında, “Millet İttifakı Nazilli Belediye Meclis aday listemizin açıklanması sonrasında kamuoyunda belirli yayın organlarında, partimizden listeye tepki olarak 35 kişinin istifa ettiğine yönelik haberler yer almıştır. Bu haberlerin tamamı asılsızdır. Partimizden bir kişi dahi istifa etmemiştir. Partimize son 1 haftada 108 arkadaşımız üyelik başvurusu yapmış olup, ne YSK'ya doğrudan ne de il ve ilçe başkanlıklarımıza verilen bir istifa söz konusudur. Çatlak, restleşme gibi iddialar hayal ürünüdür. Cumhuriyet Halk Partisi ile işbirliğimizde hiçbir kademede sorun bulunmamaktadır. Ortaya çıkan ufak tefek pürüzler karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde ortak uzlaşı ile çözüme kavuşturulmuştur. Millet İttifakı’nı, 31 Mart 2019 seçimlerine mükemmel bir ortak iradeyle ve en başarılı şekilde taşıyacağız. Millet İttifakı’mızın ortak aklıyla 5 yıl boyunca Aydın’ımızı, Nazilli'mizi milletimizle birlikte yöneteceğiz” dedi.

“HALUK BEYDEN 1 PUAN ÖNDEYİZ”

Çok çalıştıklarını ve uyum içinde olduklarını vurgulayan Kural, “Güzel bir uyum içinde çalışıyoruz. Bunlar anlamsız çıkışlar, haberler. Kazanmış olmamızın endişe ve korkusu içindeler. Çünkü karşımızda anketler, yüzde 66 oy alan bir Özlem hanım var. Biz de şu an Haluk beyden 1 puan öndeyiz. Seçimi biz aldık, görüyoruz. Özlem hanımla iyi çalışacak bir ekip görmek istiyor Nazilli halkı, böyle bir teveccüh var. Her şey bundan kaynaklanıyor” diye konuştu.

“BİRLİKTE ÇALIŞIP, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ”

Millet İttifakı Nazilli Belediye Başkan Adayı Kürşat Engin Özcan da, Çağdaş Ağrılılar Derneği ziyareti sırasında konuyla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Sahada beraber çalıştıklarını ve üzerlerine düşen her türlü yükümlülüğü yerine getirdiklerini belirten Özcan, “Bu seçimi kazanmak için çalışıyoruz, bütün motivasyonumuz yerinde. Düşüncelerimiz hazır. Birlikte çalışıp, birlikte kazanacağız. Nazilli’yi birlikte yöneteceğiz. Biz en güzel cevabı çalışarak, birlikteliğimizle veriyoruz. Bugün bizim ayrılmamızı bekleyenler öyle bir düşüncenin içine girmesinler. Bu memlekete hizmet etmek istiyoruz. Başka bir gayemiz de yok” ifadelerini kullandı.