Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Zeybek Mahallesi'nde yapılan park hizmete açıldı. Zeybek Parkı'nın açılış kurdelesini, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Efeler Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, İl Başkanı Ali Çankır, İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir ve meclis üyesi adayları birlikte kesti.

"15 İLÇE BELEDİYE BAŞKANLIĞINI KAZANACAĞIZ"

Çok sayıda vatandaşın katıldığı açılışta ilk olarak konuşan CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya, Aydın'da 15 ilçe belediye başkanlığını kazanacaklarını söyledi. Kaya, "Efeler Belediyesi'nde biz koltuk sevdalıları ile değil, Efeler sevdalıları ile yola gideceğiz. Biz, Efeler ilçesinde 'ben yoksam parti yok, ben yoksam gelecek yok' diyenlerle değil, memleket sevdalılarıyla yola gideceğiz. İşte onun için Efeler'de de, İncirliova'da da, Nazilli'de de, Kuşadası'nda da, Söke'de de, Çine'de de ve diğer tüm ilçelerde de halkımızla kucaklaşacağız. Biz Özlem'e sevdalıyız, Özlem Aydın'a sevdalı, Aydın Türkiye'ye sevdalı. Bu sevdamız hiç bitmesin" dedi.

AK PARTİ'NİN SÖZ VERİP YAPMADIĞI VAATLERİ HATIRLATTI

Çerçioğlu, Efeler'e 5 yılda 380 milyon lira yatırım yaptıklarını söyledi. Aydın'a sayısız yatırım kazandırdıklarını dile getiren Çerçioğlu, "Bizim peteklerimiz, Aydın halkına yaptığımız hizmetlerle dolu. Peki onlar ne yaptı? Hiçbir şey. 17 yıldır söz veriyorlardı Aydın-Denizli Otabanı'nı. Ne oldu? Yok. Adliye Sarayı yapacaklardı? Ne oldu? Yok. Hastane yapacaklardı. Ne oldu? Yok. Havaalanı yapacaklardı. Her seçim dönemi söz verdiler. 'Aydın'a Çıldır Havaalanı'nı yapacağız, açacağız' dediler. Kulaklarımızla duyduk. 17 yıldır gelen giden bakanı, milletvekili, baktılar, baktılar gittiler, sözleri verdiler verdiler gittiler. İcraat yok. Onun için ben bunlara 'bal vermeyen arı' diyorum. Vız vız dolaşırlar ama petekler boş" dedi. "Seçim Nasıl Kazanılır?" diye bir kitap yazdığını belirten Çerçioğlu, kitabında rakiplerinin seçimi nasıl kaybettiklerini anlatacağını ifade etti.

"EVİN BİLE YOK"

Çerçioğlu, sürekli halkla iç içe olduğunu dile getirerek, "Onlar gibi halktan kopuk değiliz. Şimdi ben ona Turist Ömer diyorum. Bana, kızıyormuş. Neden bana Turist Ömer diyor diye. E kardeşim, seçimden seçime gelip gidiyorsun Aydın'a. Hiç yoksun vatandaşın içinde. Burada evin bile yok. Misafirhanede kalıyorsun. Ondan Turist Ömer diyorum ben sana. Seçimden seçime geliyorsun, vaatlerini veriyorsun, gidiyorsun. Böyle olmaz. Böyle bir belediye başkanlığı da olmaz. Belediye başkanı, burada yaşar" ifadelerini kullandı.

MEYDANA DAVET ETTİ

Kendisini, yüz yüze tartışmaya davet eden Cumhur İttifakı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş'a cevap veren Çerçioğlu, "Fatih Atay kardeşim ile beraber, siz vatandaşlarımızı 31 Mart akşamı, saat 21.00'de Atatürk Kent Meydanına bekliyorum. Benim karşımdaki aday demiş ki 'İlla karşıma çık, beraber oturup konuşalım' Olur, hay hay. Seni, 31 Mart akşamı saat 21.00'de Atatürk Kent Meydanı'na bekliyorum. Ben, orada olacağım. Ama sen orada olabilecek misin? Çok merak ediyorum" dedi.