Efeler Belediye Başkanı ve DP Başkan Adayı Mesut Özakcan seçim çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Çeştepe Mahalle meydanında düzenlenen Didem Fadik Konseri ile vatandaşlarla buluşan Özakcan’ı coşkulu kalabalık karşıladı. Özakcan, meydana da meşaleler eşliğinde giriş yaptı.

"TERCİHİNİZ MESUT ÖZAKCAN OLSUN"

Siyaset yaşamının hiçbir döneminde hiçbir zaman siyasi parti ve vatandaş ayrımı yapmadığını söyleyen Başkan Özakcan, “Bütün yurttaşlarımızı bir çiçek demeti gibi kucaklayarak hizmet verdim. Yerel yönetimler demokrasinin beşiğidir. Bugüne kadar sıfırdan oluşturduğumuz bir belediye ile vatandaşlarımıza hizmet verdik. Tüm bunları gerçekleştirirken de vatandaşlarımızın yüzde 80’inin güvenini almayı başardık. 35 yıl emek vererek hizmet ettiğim ve 2014 seçimlerinde başkan olarak seçildiğimiz partiden yeniden aday olmamız engellendi. Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu dahil hakkımda bu kararı veren arkadaşlardan benim daha çok emek ve hizmetim var. Bundan dolayı Çeştepe’deki CHP’li dostlarımdan beni hoşgörü ile karşılamalarını ve desteklerini istediğimi belirtmek istiyorum. Siyasi görüşünüz ne olursa olsun, 31 Mart’ta tercihiniz Mesut Özakcan olsun” dedi. 
  Başkan Özakcan’ın konuşmasının ardından sahne alan Didem Fadik, seslendirdiği birbirinden hareketli şarkılarla Çeştepe Mahalle halkına unutulmaz bir akşam yaşatırken, vatandaşlar da Fadik’in şarkılarına eşlik ederek doyasıya eğlendi.