Açılışta konuşan Akın, Germenciklilere hizmet etmeye hazır olduğunu ifade ederek, “Tek derdimiz Germencik” dedi. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’ne sayılı günler kala Germencik’in Ortaklar Mahallesi’nde Cumhur İttifakı Adayı İsmet Akın’a ait seçim irtibat bürosu dualarla açıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan açılışa AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Tayfun Şan, AK Parti Germencik İlçe Başkanı Abdurrahman Sivri, MHP Germencik ilçe Başkanı Turgay Ulutaş ile çok sayıda vatandaş katıldı.

“KENDİLERİNE GÜVENİMİZ TAM”

Memleketin bekası için Cumhur İttifakı’nın önemine değinen MHP Germencik İlçe Başkanı Turgay Ulutaş, “Ulaşılabilir, fitneden fesattan uzak, vatan ve bayrak sevgisi olan arkadaşlarımızı belediye başkan adayı ve meclis üyeleri olarak belirledik. Kendilerine güvenimiz tam” diye konuştu.

“GERMENCİKLİLERE HİZMET ETMEYE HAZIRIZ”

Kadınların öneminden bahsedip bütün kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak konuşmasına başlayan İsmet Akın, “Ne mutlu ki bana görev yaptığım kurumdan belediye başkan adaylığı görevi verildi. Ben bu görevi de seve seve yapmaya hazırım. Kendimi de Germencik halkına adadım ve tek derdimiz Germencik. Siyasetimiz de her zaman hizmet odaklı siyaset olacak. Ortaklarlı hemşehrilerimle gurur duyuyorum. Bu sevdaya gönül vermiş hemşehrilerimi de çok seviyorum. Allah’ın izniyle 8 yıldır Germencik halkına müdür olarak hizmet ediyordum, şimdi de belediye başkanı olarak hizmet etmeye geliyorum. Bu dönem Cumhur İttifakı’nın gücüyle daha şanslı bir dönem olacak. İktidarın ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin gücüyle hizmetleri emrinize getireceğiz. Bu dönemde genç ve aktif bir meclis üyesi listesi ile sizlerin huzuruna geleceğiz. Önümüzdeki 5 yıl daha şeffaf bir belediyecilik ve vatandaşların fikirlerine değer veren bir anlayışıyla hizmet edeceğiz. Germenciklilere hizmet etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

“BİZİ AYDINLIK VE GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR”

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak, konuşmasının büyük bir bölümünde Millet İttifakı’na yüklendi. Yavuz, “16 Nisan’da başlayan bir sürecin 31 Mart günü son noktasını koyacağız. İstikrara hep birlikte hoş geldin diyeceğiz. Cumhur İttifakı birlikteliği kendini sandıkta en güzel şekilde gösterecek. 31 Mart’ta Germencik’te İsmet Akın başkanı, büyükşehirde de Mustafa Savaş başkanı o koltuklara oturtacağız. Bizi aydınlık ve güzel günler bekliyor” şeklinde konuştu.