Nazilli Sümer Sahasında Pazar günü oynanan Arena 1905 maçında Yeşil Timsahlar, baştan sona üstün bir futbol oynayarak karşılaşmayı 8-0’lık galibiyetle tamamladı. Maçta gol perdesini sol açık ve forvet pozisyonunda oynayan Ali Yakup Akgül açtı. Daha sonra durdurulamayan Akgül maçı 4 golle tamamladı. Maçta diğer golleri ise Yeşil Timsahların milli oyuncusu Emrullah Çövgün 2, Hayrettin ve Baran attı. Yeşil Timsah’lı futbolcular sevinçlerini sahada timsah yürüyüşü yaparak yaşarken soyunma odasında marşlarla galibiyetlerini kutladılar.

“FUTBOLA HİZMET VERİYORUZ”

Her yaş grubunda futbola hizmet vermeye çalıştıklarını ifade eden Yeşil Timsahlar Teknik Direktörleri Orhan Atalay ve Can Çatalkaya, “Güzel maç oldu. 8-0 galip geldik. 4 golümüzü Ali Yakup Akgül attı. 2 golümüzü milli takımı da seçilen Emrullah Çövgün, 1 gol Hayrettin bir golde Baran’dan geldi. Maç boyunca kalemize 1-2 top geldi. Zaten 11, 12, 13 ve 15 yaş grubunda Aydın Şampiyonluğumuz var. Bu sene tescillenecek inşallah. Doludizgin gidiyoruz. Sadece U14’de finalde kaybettik. Milli takıma, il karmasına verdiğimiz oyuncularımız var. Bursaspor alt yapısına 5 tane oyuncu verdik. Şu anda sakatlık yaşamadan iyi gidiyoruz. 2002’li de oyuncumuz var 2014’lü de var. 190 tane oyuncumuzla her grupta futbola hizmet veriyoruz. Bu arada bize her konuda destek olan başkanımız Adnan Menderes’e çok teşekkür ediyoruz” dedi.

OLCA, KOÇ VE AKGÜL’LE 3 BÜYÜKLERDEN TEKLİF

Futbolcularına gelen tekliflerin doğru yolda ilerlediklerinin göstergesi olduğunu dile getiren Yeşil Timsahlar Kulüp Başkanı Adnan Menderes, “Mustafa Mert Olca ve Nevzat Koç 2005’liler. Onlara üç büyüklerden teklif var. Mustafa Mert Olca ve Nevzat Koç’la da çok iyi anlasan Ali Yakup Akgül bir ve iki yaş üstte oynayan abilerine de üç büyüklerden transfer teklifi olması takımda ayrı bir hava estiriyor. Bursaspor Futbol Okulundan Bursa’ya giden arkadaşlarından sonra başka takımlardan da teklif gelmesi Bursaspor Futbol Okulu’nun doğru yolda ve çok güzel ilerlediğinin göstergesi” ifadelerine yer verdi.