Aydın Amatör Süper Lig’de geçen sezonu 42 puanla altıncı sırada tamamlayan İncirliova Belediyespor’da yönetim kurulu, 2018-2019 futbol sezonu için transfer çalışmalarına start verdi. Kırmızı-beyazlı yönetim kurulu, ilk transferini forvet hattına yaptı. Geçen sezonun ilk yarısını BAL ekibi Sarayköy 1926, ikinci yarısını İzmir Amatör Süper Lig ekibi Alaçatıspor’da geçiren 29 yaşındaki golcü oyuncu Erçin Yardımcı, İncirliova Belediyespor ile anlaşmaya vardı. 
  İncirliova Belediyesi’nde yapılan imza törenine İncirliova Belediye Başkan Yardımcısı ve Spor Kulübü Başkanı Baki Aslantaş, Belediyenin Plan ve Proje Müdürü Ramazan Savaşan, kulübün yönetim kurulu üyeleri ve Antrenör Fuat Sivrikaya katıldı. 29 yaşındaki golcü oyuncu, kendisini kırmızı-beyazlı renklere bağlayan imzayı attı. Yeni sezonda gözünü BAL’a diken yönetim, hedefi doğrultusunda tecrübeli golcüyü alarak ilk transferini gerçekleştirmiş oldu.

"HEDEFİMİZ ŞAMPİYON OLARAK BAL'A ÇIKMAK"

2018-2019 sezonunda İncirliova’yı ayağa kaldıracak bir takım kurmak için transfer çalışmalarına başladıklarını kaydeden Başkan Aslantaş, “Geçen sezon iyi bir takımımız vardı. Sezona geç başlamıştık ama başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Herkese keyif veren bir futbol izlettirdik. Hedefimiz bu sezon şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig’e çıkmak. Amatör Süper Lig’e renk katacak, seyir keyfi verecek, centilmence, rekabet ortamını sağlayan, iyi bir takım olacağız. Geçen sezon takımımızda forma giyen tüm oyuncularımızla anlaşma yoluna gideceğiz ve kadromuza tecrübeli 5-6 oyuncu alacağız. Tüm İncirliova halkının bu sezon tüm maçlarımızda bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz. İlk transferimiz olan Erçin Yardımcı da kulübümüze hayırlı olsun” dedi.

“İNCİRLİOVA’YI GOLLERİMLE COŞTURACAĞIM”

İncirliova Belediyespor’da olmaktan son derece mutluluk duyduğunu belirten forvet oyuncu Erçin Yardımcı, “Şampiyonluk için buraya geldim. Bu sezon gollerimle İncirliova halkını coşturacağım. İncirliova halkından tek isteğim maçlarımızda bizi yalnız bırakmasınlar. Biz onlara şampiyonluğu hediye etmek istiyoruz. Bunun için de takım olarak çok çalışacağız” diye konuştu.

ERÇİN YARDIMCI KİMDİR?

Alanya Belediye altyapısında 2002 yılında futbol kariyerine başlayan Yardımcı, daha sonra Alanyaspor, Denizlispor, İzmirspor, MKE Kırıkkalespor, Afyonkarahisarspor, REO Atilla Spor, Bergama Belediyespor, Ödemiş Belediyespor, Muğlaspor, Sakin Şehir Seferihisar Spor, Bayındırspor, Kale Belediyespor, Yeşilköyspor, Sarayköyspor ve son olarak Alaçatıspor’da forma giydi. Tecrübeli golcü, BAL’da 41 maçta 9 gol, 2. Lig’de 8 maçta 1 gol, 3. Lig’de 19 maçta 3 gol, U21 Ligi’nde 24 maçta 2 gol olmak üzere 82 karşılaşmada 15 gole imza attı.