Nazilli’de 2018 yılı içerisinde yapılacak esnaf odası seçimleri için başkan adayları çalışmalarını hızlandırmaya başladı. Adaylardan Vedat Akdağ şimdiden çalışmaya başladı. Tek tek meslektaşlarını dolaşan Akdağ, dertlerini ve sıkıntılarını dinliyor.

“KENDİ KENDİLERİNDEN MEMNUNUZ DİYORLAR”


Vedat Akdağ geçen gün bir yerel gazetede “Kahveciler altın çağını yaşıyor” haberi üzerine mevcut başkan Birol Şenkal’a yönelik eleştirilerde bulundu. Özdağ, “Sormak isterim Nazilli’de hangi kahveci altın çağını yaşıyor. 650 üyemiz var, çevresinde sadece 40-50 kişi bunun dışındakilerin hailini hatırını sormuş mu hiç? Şimdi ben adayım, onun yönetimini eleştiren bir haber çıkarsa benim yaptırdığımı söylüyor. Benim kesinlikle bu haberle bir ilişkim yoktur. Geçen günkü haberde ise yönetimden memnun olduğunu ifade eden insan ise şu an mevcut yönetim kurulu üyesidir. Kendi kendilerinden memnunuz diyorlar. Başka kahveci mi bulamamış röportaj verecek? Mehmet Güler denen şahıs kim? Yönetimin de mi? Bunun da cevabını versin. Yönetimde görev alan biri kendi kendini nasıl över” ifadelerini kullandı.

“İYİ OLAN, HAK EDEN KAZANSIN” 


Herkesin gerçekleri bilme hakkı olduğunu ifade eden Nazilli Kahveciler Odası Başkan adayı Vedat Akdağ, “Herkes gerçekleri duyacaksa böyle duysun. Nazilli’deki kahveci esnafına daha iyi hizmet vereceğime inandığım için aday oldum. Bütün adaylara başarılar diliyorum. İyi olan, hak eden kazansın” dedi.