Nazilli’de Cumhur İttifakı büyük seçim yürüyüşleri kapsamında binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen yürüyüş seçim ofisinin önünde başlayarak Hürriyet caddesi, İstasyon Meydanı, 15 Temmuz İlkokulu, Kuşpaz ve son olarak ta Belediye önünde yürüyüş son buldu. Başkan Alıcık’ın öncülüğünde yapılan yürüyüşe MHP Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, MHP İlçe Başkanı Cüneyt Korkmaz, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Abak, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Serpil Ateş Akkaya, MHP Kadın Kolları Başkanı Birsen Karlıoğlu, Nazilli Marangozlar Odası Başkanı Ali Çetinkaya, Nazilli Manifaturacılar Odası Başkanı Hudai Tosun, partililerin ve binlerce vatandaşın katıldı.

SEVGİ GÖSTERİLERİNİ KARŞILIKSIZ BIRAKMADI

Seçim otobüsünden çalınan şarkılar eşliğinde gerçekleşen yürüyüş boyunca gerek yoldaki vatandaşlar gerekse de evlerin balkonlarından vatandaşlar Alıcık’a sevgi gösterilerinde bulundu. Alıcık’ta sevgi gösterilerine el sallayarak karşılıksız bırakmazken, yoldaki vatandaşlarla ise fotoğraf çekildi. Özellikle de Kuşpaz’da vatandaşlar meşalelerle Alıcık'ı karşılaması görülmeye değerdi.  

“TEK YÜREK YÜRÜDÜK”

Yürüyüş sonunda gazetecilere yürüyüşü yorumlayan Başkan Haluk Alıcık, herkese desteklerinden dolayı teşekkür etti. Alıcık, “Seçim yürüyüşlerimizin ikincisini gerçekleştirdik. Binlerce vatandaşımız Cumhur İttifakı olarak tek yürek yürüdük. Yaşlısı, genci, çocuklarıyla hep birlikte yürüdük. Önceden de dediğim gibi son Cuma günü yapacak yürüyüşümüz 40 bin kişi olacak. Biz Nazilli’yi karşılıksız sevdik. Balkonlardaki sevgi selini gördünüz. İnsanlar sevmese el sallamaz. Gönül vermeseler yanımızda yürümezler. Bende onları çok seviyorum” dedi.