Eşi Duygu Gül Gürsesli Günel ve Meclis üyeleri ile birlikte tebrikleri, dilekleri ve temennileri kabul eden Günel, ilçenin çözülmesi gereken birçok sorunu bulunduğuna işaret etti.

“HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Günel’i tebrik etmek için düğün salonuna akın eden Kuşadalılar, aşırı yoğunluğa neden oldu. Günel, vatandaşların hissiyatını anladığını, Kuşadası'nın acil çözülmesi gereken birçok sorunu bulunduğunu, vakit kaybetmemek için 2 gününü ayırdığını söyledi. Günel, “Önümüzde hazır olarak girmemiz gereken bir turizm sezonu var. Kısıtlı olan bu zamanı kutlama törenleri ile geçirmeyi doğru bulmadık. Bu nedenle iki gün sürecek kutlama programından sonra hızlıca icraatlarımıza başlayacağız. Hemşehrilerim merak etmesin. Çarşamba gününden sonra ben onlara gideceğim. İki gündür tebrik için gelen her vatandaşımıza da teşekkür ediyorum. Bugün burada her siyasi görüşten hemşehrimiz ile buluşmanın da ayrı bir sevinci var. Söz verdiğim gibi ben Kuşadası’nda yaşayan herkesin belediye başkanıyım” dedi. Günel, halkın bu derece teveccüh göstermesinden duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Kuşadası için oy versin vermesin herkesin başkanı olacağını vurguladı.

İKRAMLARDA BULUNULDU

Günel, belediyeye çiçek ve benzeri hediyeler gönderilmemesi, bunun yerine eğitim amaçlı faaliyet gösteren belediyenin Hüseyin Can Vakfı'na bağışta bulunulması talebini yineledi. Belediye Düğün Salonu’nda vatandaşlara bekleme esnasında salon dışında lokma, salon içinde yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Haber Videosu