Kurtuluş Mahallesi'nde esnaflık yapan 35 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası Kaan Erçetin, forma koleksiyonu oluşturdu. Koleksiyon oluşturmaya 2003 yılında bir turist ile forma takası yapması ile başlayan Erçetin, geride kalan 16 yılda koleksiyonuna yerli ve yabancı takımlara ait toplam 100 forma katmayı başardı. Özellikle tuttuğu futbol takımı Galatasaray ile Glasgow Rangers'ın formalarını toplayan Erçetin'in koleksiyonunda Chelsea ve Barcelona gibi dünyanın birbirinden ünlü takımlarının yanı sıra milli takımların formaları da yer aldı. Dükkanında koleksiyonundan sadece çerçevelettiği dört büyüklerin, Türk Milli Takımı, Aydınspor 1923 ve Adana Demirspor'un formalarını sergileyen Erçetin, koleksiyonuna Aydın'ın futbol takımlarından daha fazla forma katmak için ise çalışmaya başladı.

FORMALARI DEĞİŞTİRDİLER

24 Haziran 2018 Seçimleri CHP Aydın Milletvekili Adayı ve Efeler İlçe Gençlik Kolları eski Başkanı Kaan Erçetin, Çukurova Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü'nden mezun olduğunu, üniversite yıllarında yaz tatillerinde Kuşadası'nda eniştesinin dükkanında çalıştığını belirterek, "2003 yılında çalıştığım günlerden birisinde üzerimde tuttuğum takım Galatasaray'ın forması vardı. Müşterilerden üzerinde Glasgow Rangers forması bulunan bir İskoç turistle sohbet ettiğimiz sırada, formaları değiştirmeye karar verdik. Öylelikle bir yabancı takımın formasını edinmiş oldum. Sonrasında bu kişiyle diyaloğumuz gelişti, bana İskoçya'dan Glasgow Rangers'ın farklı sezonlara ait formalarını göndermeye devam etti. Çalıştığım süre içerisinde diğer turistler de bana formalar hediye etti. Hediye formalarla koleksiyonu oluşturmaya başladım. Elimde zaten Galatasaray'ın formaları vardı. Arkadaşlarım gittikleri yerden bana formalar getirdi. Benim de satın aldığım formalar oldu. Böylelikle 16 yılda koleksiyonumda 100 formayı bir araya getirmeyi başardım" dedi. Erçetin, koleksiyonunun en önemli iki parçasının Drogba ve Eboue'nin imzaladığı Galatasaray formaları olduğunu ifade etti.

DESTEK ÇAĞRISI

Koleksiyonunda yer alan formalardan sadece 4'te 1'ini satın aldığını kaydeden Erçetin, diğer formaların ise kendisine hediye edildiğini söyledi. Erçetin, "Dükkanımda sergilediğim formaları görenler bana forma getirdi. Hediye formaların fotoğraflarını, sosyal medyadan paylaştık. Koleksiyon yaptığımı görenler, duyanlar forma katkısında bulundu. Her geçen gün koleksiyonum büyüyor. Formalarla ilgilenmek beni mutlu ediyor. Bundan dolayı ömrüm boyunca koleksiyonuma forma toplamaya devam edeceğim. Ellerinde fazla forma olan vatandaşlarımızın da koleksiyonuma destekte bulunmalarını rica ediyorum" diye konuştu.

FORMALARIN TAMAMI SERGİLENECEK

Dükkanında formalarından çok az bir kısmını sergileyebildiğini ve büyük bir kısmını da askıda tuttuğunu ifade eden Erçetin, "Formaların tamamını sergilemeye dükkanımın fiziki yapısı pek uygun değil. Daha büyük bir dükkana geçip formaların tamamını sergilemeyi planlıyorum" dedi.