Aydın’ın hemen hemen her mahallesinde belediyeler tarafından yapılan çelik çatılı düğün salonlarına bir yenisi daha eklendi. Yıllar önce söz verilen ancak Yenipazar’ın Karacaören Mahallesi’ne yeni yapılan düğün salonu, mahallelide geç de olsa sevince neden oldu. Bazı mahalleliler tarafından seçim yatırımı olarak değerlendirilen düğün salonu, bazı mahalleliler tarafından da ‘buna da şükür’ ifadeleriyle memnuniyetle karşılandı. Yapımı geçtiğimiz hafta içinde tamamlanan düğün salonu, ilk ziyaretçilerini hafta sonu yapılan bir cemiyet ile ağırladı.

“YILMADAN BELEDİYELERİN YOLLARINI AŞINDIRDIK”

Geç de olsa düğün salonlarına kavuştuklarını söyleyen Karacaören Mahalle Muhtarı Mustafa Kıroğlan, düğün salonunun yaklaşık 35 bin liraya mal olduğunu ifade etti. Düğün salonunun yapımında emeği geçenlere teşekkür eden Kıroğlan, “Mahallemizin yıllardan bu yana en büyük eksiği düğün salonuydu. Bizler düğün salonu için gerekli birimlere birçok kez başvuru yapmamıza rağmen bu sorunumuz açıkçası çok önemsenmedi. Ama biz vatandaşımızı refaha kavuşturmak için hiçbir şekilde yılmadan belediyelerin yollarını aşındırmaya devam ettik. Her ortamda da bu sorunu dile getirdik. Uzun uğraşlar sonrası istediğimiz bu hizmeti mahallemize kazandırmaktan dolayı çok mutluyum. Düğün salonumuzun yapımındaki destekleri için Yenipazar Belediyemize de teşekkür ederim. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da hizmet odaklı anlayışla bürokrasi ile vatandaş arasında köprü olmaya devam edeceğim” dedi.

İKİNCİ DÜĞÜN SALONU DA YOLDA

Bugüne kadar cemiyetleri olumsuz hava koşulları ve zor şartlar altında yaptıklarının altını çizen Kıroğlan, Aydın Valiliği Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) tarafından 280 bin liraya yapılacak olan ikinci bir Sosyal Tesis Projesi’yle cemiyetlerini daha kolay yapacaklarını söyledi. Yeni düğün salonunun 22 Mart’ta ihaleye çıkılacağının müjdesini de veren Kıroğlan, “Kör istedi bir göz, Allah verdi iki göz misali sabrettiğimize ve beklediğimize değdi. Yakın tarihte artık köyümüzde çift düğün salonu olacak” diyerek mutluluğunu belirtti.