Yenipazar’da üç yıl önce açılan Çamlık Tepe Restaurant, müşterilerine özel et ve tavuk çeşitleri sunuyor. Kahvaltı programları için randevu da alan işletme sahipleri Salih ve Cihan Akdeniz kardeşler, mekanlarında Bein Sports ile Tivibu maç yayınlarını izleme imkanı bulunduğunu belirtti.

YENİPAZAR’DA İLK SERPME KAHVALTI

Çamlık Tepe Restaurant sahiplerinden Cihan Akdeniz, 16 yaşında bu sektöre adım attığını dile getirdi. Akdeniz, “20 yıldır bu sektörün içerisindeyim. Bu mekanda 3. yılımız. 3 yıl içerisinde mekanı baya gelişirdik. Yenipazar’da ilk serpme kahvaltıya biz başladık. Kahvaltıda 32 çeşidimiz var. Tabi bunun artısı da kahve ikramı. Günlük tandırımız mevcuttur. Izgara çeşitleri, soğuk meze çeşitleri bolca var. Bunun yanında Bein Sports ve Tivibu’dan canlı maç yayınlarını dev ekranda sunuyoruz. Üst katımızda aile yerimiz de mevcut. Günde 2 kuyu tandır bitiyor. 6 personelimiz çalışıyor ancak bu sayı gününe göre artabiliyor" diye konuştu.  

"SONRADAN DEĞİL, BABADAN MESLEĞİN İÇİNDEYİZ"

İşletme sahiplerinden Salih Akdeniz ise, kardeşiyle restoranı işlettiklerini, baba mesleği olduğunu, çekirdekten yetiştiklerini aktardı. 
  Salih Akdeniz, şunları kaydetti: "Kardeşimle beraber burayı işletiyoruz. Bizim baba mesleğimiz olduğu için çekirdekten yetiştik. Sloganımız da, 'Biz sonradan değil, babadan bu mesleğin içindeyiz' oldu. Kahvaltıyı sadece randevu üzerine sunuyoruz. Yani bizi 1-2 gün öncesinden arayıp yer ayırtıyorlar. Kuyu tandırcımız Mehmet Acıkmaz ise 30 yıla yakın bu iş ile ilgileniyor. Mehmet ustamıza güveniyoruz."