Süleyman Bülbül ilk olarak seçim ofisinde partililerle bir araya geldi. Ardından ilçe esnafını ve pazarcıları ziyaret eden Bülbül, vatandaşlarla sohbet edip, sorunlarını dinledi. Vatandaşlara sık sık pazar fiyatlardan memnun olup olmadıklarını soran Bülbül, ayrıca Karacasu’da söz verilip yapılmadığını söylediği Ataköy Göleti ve hastaneyi hatırlattı. Bülbül’e gezisinde Belediye Başkanı Mustafa Büyükyapıcı, CHP İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, Belediye Meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları eşlik etti. Bülbül, esnaf gezisinin ardından İYİ Parti Teşkilatı'na da ziyarette bulundu.

“17 İLÇEYİ KAZANACAĞIZ”

Bülbül yaptığı açıklamada, “Karacasu’da Mustafa Başkanın kazanacağından şüphemiz yok, Büyükşehir Belediye Başkanımız aynı şekilde seçimi alacak. 12 ilçede almış olduğumuz belediyeyi 17’ye çıkartacağız. Millet İttifakı ile birlikte başarıya ulaşacağız. Benim evim Nazilli’de, Çerçioğlu’nun Aydın’da, Büyükyapıcı’nın Karacasu’da. Mustafa Savaş neden DSİ’nin misafirhanesinde kalıyor? Mustafa Savaş ilk önce Aydınlı olacak, Aydın’da bir ev tutacak. Demek ki kendisi de güvenmiyor. Geçen seçim 100 bin fark atmıştık. Bu seçim iddialıyız, 200 bin fark atacağız. Bunu kendileri de biliyor. Bu yüzden arkadaşlar 31 Mart’a kadar misafirimiz olacak” diye konuştu.

“AKP’LİLERİN KONUŞMAYA HAKKI YOK”

Aydın’da 16 yıldan bu yana AK Parti Hükümetinin tek bir devlet yatırımı getirmediğini öne süren Bülbül, “Bütün ilçeleri gezin göremezsiniz. Özel sektöre de hiçbir teşvik çalışması yapılmamıştır. Kuşadası'na mesela 600 kruvazör gemi gelirken, şu an 100’ün altına düşmüştür. Ataköy Göleti en önemli örnek. Mustafa Savaş ve Abdurrahman Öz, Ataköy Göleti ile ilgili defalarca söz verdi. Bu konuda mecliste ben konuşma yaptıktan sonra yine açıklama yaptılar. Verdikleri sözleri yerine getirmeyen AKP’li vekillerin konuşma hakları yoktur” ifadelerini kullandı.