Meşaleler eşliğinde ilçeye giriş yapan Özlem Çerçioğlu, seçim ofisinin açılışı sebebiyle geldiği Karacasu’da rakiplerine göndermelerde bulundu. Mustafa Büyükyapıcı’nın açıkladığı projelere tam destek vereceğini ve Karacasu’da bugüne kadar yaptıkları yatırımın en az iki katını yapacaklarını söyleyen Çerçioğlu, “Karacasu’da Mustafa Başkan, Büyükşehir’den ben zaten kazanıyoruz. Ama biz rekor oyla kazanmak istiyoruz” dedi. Çerçioğlu, törenin ardından ilçe pazarında vatandaşları selamlayıp pazardan alışveriş yaptı.

“ÇERÇİOĞLU ŞEREF YILDIZIDIR”

Tavas Caddesi’nin trafiğe kapatıldığı açılış etkinliği Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın konuşması ile başladı. Çankır konuşmasında, “Çözüm Cumhuriyet Halk Partisi belediyeciliğidir. Türkiye’nin şeref yıldızıdır Aydın Büyükşehir Belediyesi. İşte bu yüzden sizlerin desteği ile şeref yıldızı olmaya devam edecektir Özlem Çerçioğlu. Son 27 günde sizlerinden büyük bir özveri istiyorum. Aydın, Karacasu ve Türkiye’nin geleceği için sandıkları patlatmaya hazır mısınız? Örgütüme ve sizlere sonuna kadar güveniyorum. Karacasu’nun doğasına, havasına, insanına, toprağına, güneşine, suyuna, tarihine sahip çıkacağız. Sömürü düzenine Karacasu’da ve Aydın’da geçit vermeyeceğiz” dedi.

“KARACASU’YU UÇURACAK PROJELERLE GELİYORUZ”

Daha sonra kürsüye gelen Mustafa Büyükyapıcı, meclis adaylarını tanıtarak konuşmasına başladı. Rakiplerinin aksine köylerden temsilci alarak meclisi oluşturduklarını söyleyen Büyükyapıcı, İYİ Parti’li isimlerden de övgüyle bahsetti. Büyükyapıcı, “İYİ Parti’den çok değerli Ali Küpelioğlu’nu takviye olarak aldık. Çok güzel projeleri var. Karacasu’yu hep birlikte uçuracağız inşallah. Yine yıllarca müdürlük yapmış, yöneticilik tecrübesine sahip, çiftçilik yapan İYİ Parti’den çok değerli kardeşimiz Nail Kurt aramızda. Veteriner Hekim çok değerli kardeşimiz Muammer Yıldız aramıza katıldı. Biz diğerleri gibi yapmadık. Ataköy’den, Yenice’den, Ataeymir’den, Yaykın’dan temsilcimiz var. Biz Karacasu’yu kucaklamaya geliyoruz, hizmete geliyoruz” diye konuştu.

“KARACASU TARİHİNDE GÖRMEDİ”

Karacasu’ya 5 yılda 51 milyon liralık yatırım yaptıklarını söyleyen Özlem Çerçioğlu, “İlçenin tarihinde görmediği yatırımı Mustafa Başkanımla beraber yaptık. Fen işleri olarak 63 kilometre yol, ASKİ olarak da 106 kilometre hat çalışması yaptık. Ataköy Mahallesine 15 kilometre kanalizasyon, 11 kilometre içme suyu hattı çalışması yaptık. Geyre’ye 8 kilometrelik kanalizasyon çalışmasının yüzde 50’sini tamamladık. 21 sondaj, 6 paket arıtma, Karacasu otogarı, kültür merkezi, sosyal tesisler olmak üzere 51 milyon lirayı tamamladık. Önümüzdeki dönemde Karacasu Belediye Başkanımızla bugüne kadar yaptığımız çalışmaların 2 katını yapmaya sizlere söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

“KAYBEDECEKLERİNİ ANLADILAR, BAKAN GETİRİYORLAR”

Konuşmasında rekor beklentisini açıklayan Çerçioğlu, “Sayın başkan Karacasu’da, ben Büyükşehir’de zaten kazanıyorum. Ama biz rekor oyla kazanmak istiyoruz. Biz bu yüzden ev ev, kapı kapı dolaşıyoruz. Biz sizi seviyoruz, sizi düşünüyoruz. Herkese eşit mesafede olduk. Bu AKP’li, bu MHP’li bu şu partiden demedik. İnsana insan olduğu için değer verdik, vermeye de devam edeceğiz. Ben Mustafa Başkan’ımın söylediği bütün projelerin arkasındayım. Tam destek, full destek. Sandıkları patlatmaya hazır mısınız? En son yaptırdığımız ankette Büyükşehir’de yüzde 10 kararsız var. Biz yüzde 60, onlar yüzde 30. Bunlar şimdi kaybettiklerini anladıkları için eski-yeni bakanları getiriyorlar. Aynısını 5 yıl önce de yapmışlardı. Şunu yapacağız bunu yapacağız diyorlar. Niye yapmadınız kardeşim? Gelin bir çivi çakın. Neden yapmıyorsunuz?” diyerek sözlerini sonlandırdı. Açılış töreninde Başkan Çerçioğlu’na CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır’ın ve CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir'in yanı sıra CHP Karacasu İlçe Başkanı Mesut Büyükgümüş, İYİ Parti İlçe Başkanı Aydın Güvendi ile parti kadroları tam kadro destek verdi.

Haber Videosu